HomeHL-GreeceΑλεξανδρούπολη: Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Ο 55χρονος καθηγητής έχει προσαχθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μαθήτρια σε βάρος 55χρονου καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να έχει ήδη προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το ThessToday, η μαθήτρια Γυμνασίου παρενοχλούνταν συστηματικά, όπως κατήγγειλε, από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η ίδια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς δεν αποκλείεται στα αυτιά των αστυνομικών να φτάσουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή. Και επειδή η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο ίδιος έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση