HomeΚΡΗΤΗΠροϋπολογισμός Δήμου Ηρακλείου: Ένα βήμα πριν την ψήφιση

Προϋπολογισμός Δήμου Ηρακλείου: Ένα βήμα πριν την ψήφιση

Προς ψήφιση σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 12/4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα βήμα πριν από την ψήφισή του βρίσκεται ο προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Ηρακλείου, μετά και την τελική έγκριση που έλαβε κατά πλειοψηφία από την Δημοτική Επιτροπή που συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα, τη Δευτέρα 8/4, έπειτα και από τις προτάσεις λογιστικής προσαρμογής που κατατέθηκαν, ως είθισται, από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας Ο.Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αλέξης Καλοκαιρινός κατά την σημερινή εισήγησή του επεσήμανε ότι ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένας δύσκολος κύκλος που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της θητείας της Δημοτικής Αρχής. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, καθώς και τα στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης για την συνεργασία και τόνισε: «Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και πλέον είμαστε πολύ κοντά στην ψήφιση του προϋπολογισμού 2024 του Δήμου Ηρακλείου. Είμαστε πανέτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν, με βασικά χαρακτηριστικά την ισορροπία, την προσαρμογή, την σταθερότητα και την εδραίωση αναπτυξιακών προοπτικών για τον 4ο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες αλλά και τη δυναμική του τόπου μας και των ανθρώπων του. Προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί.».

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηρακλείου θα κατατεθεί προς ψήφιση σε ειδική, μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα προγραμματιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση