HomeHL-TOPΚασσελάκης στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας: Ηρωικό το προσωπικό – Από το φιλότιμό τους στηρίζεται η δημόσια υγεία

Κασσελάκης στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας: Ηρωικό το προσωπικό – Από το φιλότιμό τους στηρίζεται η δημόσια υγεία

Η Πολιτεία να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνεδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ, τον πρώην υπουργό και βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη και τον βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη, φτάνοντας έξω από το νοσοκομείο Ιεράπετρας έτυχε θερμής υποδοχής και συνομίλησε με εκπροσώπους εργαζομένων στο χώρο της υγείας.

Στέφανος και Τάιλερ έβγαλαν φωτογραφίες με το προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε και έναν σύντομο διάλογο που με οδηγό του ΕΚΑΒ, τονίζοντας πως «τα λόγια που ειπώνονται να μην είναι ψέματα, γιατί υπάρχει κοροϊδία».

Στο άκουσμα μίας κυρίας που φώναζε ρυθμικά «Κασσελάκης, Κασσελάκης» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «είμαστε όλοι μάζι».

Κασσελάκης για νοσοκομείο Ιεράπετρας: Στήθηκε με δωρεές ομογενών και λειτουργεί μόνο με το φιλότιμο του προσωπικού

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το προσωπικό το οποίο είναι ηρωικό. Με το φιλότιμό τους στηρίζεται η δημόσια Υγεία. Αυτό το νοσοκομείο στήθηκε με δωρεές των ομογενών και αυτή τη στιγμή λειτουργεί μονάχα με το φιλότιμο του προσωπικού, κυριολεκτικά εφημερεύει όλον τον μήνα αν και δεν επιτρέπεται από τον νόμο αυτό. Εν μέσω πανδημίας αυτοί οι άνθρωποι έσωσαν τη χώρα. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» είπε σε δηλώσεις του έξω από το Νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης στο Λασίθι: Αυτοψία στις καμένες εκτάσεις

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε υτοψία στις καμένες εκτάσεις στο Λασίθι.

«Ήθελα να βρεθώ κοντά στους ανθρώπους -πυροσβέστες και εθελοντές- που έδωσαν μία από τις πρώτες φετινές μάχες με τις φλόγες. Να τους σφίξω το χέρι, να τους συγχαρώ ως πολίτης πάνω απ’ όλα για τα ξενύχτια και την υπερπροσπάθειά τους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανάρτησή του και συμπλήρωσε:

«Ο άνεμος βοήθησε στο Λασίθι. Δε βοηθάει πάντα – το έχουμε ζήσει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Η αποτελεσματική πολιτική προστασία που ζητάμε αποτελεί πλέον εθνική ανάγκη, όταν οι πυρκαγιές ξεκινούν πια από τον Απρίλιο, ύστερα από έναν άνυδρο χειμώνα λόγω της κλιματικής κρίσης.

Σχέδιο, πόροι, συντονισμός, υποδομές είναι η μόνη απάντηση».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση