HomeΕΛΛΑΔΑΓυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Κυριακής τον βρήκαν στο κελί του με σημάδια στον λαιμό. Ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Αττικόν» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο 39χρονος αναφέρθηκε στο μαχαίρι που κρατούσε και μαχαίρωσε την 28χρονη Κυριακή. «Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο.

»Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος.

Οι ίδιες πληροφορίες του STAR, κάνουν λόγο για καταγγελίες συγγενών της 28χρονης, που ανέφεραν πως η Κυριακή απέβαλλε γιατί την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Η οικογένεια της μάλιστα, έχει υποψίες ότι την παρακολουθούσε από τα social media και το Viber, καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς και το κινητό της.

Γυναικοκτονία Κυριακής: «Ζητώ αυτό που δεν έκανε η αστυνομία να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη»

Από τη μεριά του, ο πατέρας της Κυριακής ξεσπά και απαιτεί δικαίωση. Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, τόνισε πως ζητά αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία να το κάνει η Δικαιοσύνη. «Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου, όπως όλους τους πολίτες, πλέον να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», ανέφερε.

«Υπάρχουν ευθύνες και άνωθεν όχι μόνο των αστυνομικών των συγκεκριμένων που υπηρετούσαν εκείνη τη στιγμή αλλά και των ανώτερων που τους είχαν εκείνη την ώρα θέσει στο συγκεκριμένο πόστο. Τόσο την Αξιωματικό Υπηρεσίας όσο και τον σκοπό. Προσπαθεί ο άνθρωπος ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια διότι όταν συμβαίνει σε κάποιον άνθρωπο τόσο μεγάλο κακό, το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να τύχει σε κάποιον άνθρωπο, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Ακόμη δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, δηλαδή ότι δεν θα ξαναδεί το κοριτσάκι του. Είναι συντετριμμένος», ανέφερε η δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση