HomeHL-GreeceΈκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη του παιδικού σταθμού για τιμωρία

Έκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη του παιδικού σταθμού για τιμωρία

Όπως υποστήριξε η δασκάλα, έβαζε τα παιδιά στην αποθήκη «για να ηρεμήσουν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση δασκάλας σε παιδικό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αποκαλύφθηκε, η εκπαιδευτικός έκλεινε τα παιδιά στο αποθηκάκι της τάξης για τιμωρία, όταν αυτά ήταν ανήσυχα.

Ειδικότερα, η παρατηρητικότητα του πατέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τις αποκαλύψεις γύρω από τη δράση της δασκάλας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το e-evros, ο πατέρας άκουσε το μικρό του κοριτσάκι να παίζει με την κούκλα του και να λέει τη φράση: «Θα σε κλείσω στο αποθηκάκι, θα σβήσω τα φώτα και θα τραβήξω τον σύρτη». Τότε εκείνος ξαφνιάστηκε και έκανε ερωτήσεις στο παιδί του, για να λάβει την απάντηση: «Έτσι μας κάνει η κυρία».

Την επόμενη μέρα, οι γονείς του παιδιού πήγαν στον παιδικό σταθμό για να μάθουν τι συμβαίνει, με τη δασκάλα να τους επιβεβαιώνει αυτή την πρακτική, υποστηρίζοντας ότι το κάνει για να «ηρεμήσουν».

Ενημερώθηκε ο δήμος

Στη συνέχεια οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, καθώς η δασκάλα εργάζεται σε παιδικό σταθμό του δήμου, με τον Γιάννη Ζαμπούκη να τους διαβεβαιώνει ότι θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου η συγκεκριμένη παιδαγωγός, να απομακρυνθεί από τα καθήκοντα της.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για τη δράση της συγκεκριμένης δασκάλας με τα παιδιά να κάνουν γνωστά όσα γίνονταν μέσα στην τάξη, ενώ οι γονείς αναμένεται να κινήσουν και νομικές διαδικασίες εναντίον της δασκάλας μετά από όσα έγιναν γνωστά.

 

in.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση