HomeΕΛΛΑΔΑΆγιοι Ανάργυροι: Το κάθαρμα δεν είχε το θάρρος να την κοιτάξει στα μάτια, πισώπλατα το έκανε, ξεσπά η μητέρα της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Το κάθαρμα δεν είχε το θάρρος να την κοιτάξει στα μάτια, πισώπλατα το έκανε, ξεσπά η μητέρα της Κυριακής

«Θα το έκανε ούτως ή άλλως, είτε στο σπίτι της, είτε στο αστυνομικό τμήμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζουν όλα όσα είπε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής η οποία έπεσε νεκρή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

«Θα το έκανε ούτως ή άλλως, είτε στο σπίτι της, είτε στο αστυνομικό τμήμα. Οπουδήποτε… θα την έβρισκε και θα την σκότωνε» ανέφερε αρχικά η μητέρα της 28χρονης Κυριακής μιλώντας στο Star.

«Το κάθαρμα δεν είχε το θάρρος να κοιτάξει το κορίτσι μου στα μάτια. Το έκανε ύπουλα, το μαχαίρωσε πισώπλατα. Η ζωή μου όλη ήταν τα παιδιά μου. Γιατί μου άδειασε την αγκαλιά μου; Γιατί του είπε «όχι» και ήθελε να φύγει από κοντά του;» αναρωτήθηκε η μητέρα της Κυριακής ξεσπώντας σε λυγμούς.

Παράλληλα, έστειλε μάλιστα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες λέγοντας: «Προσπαθήστε, μιλήστε, είμαστε δυνατές. Καμία άλλη γυναίκα νεκρή με αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ όλες τις γυναίκες: Μη ζητάτε τα αυτονόητα. Είναι δικαίωμά σας, είμαστε ίσοι. Δεν μπορεί ο καθένας να βγάζει ένα μαχαίρι και να μας σκοτώνει, να μας χτυπάει, να σηκώνει το χέρι του».

«Η κόρη μου δεν έλεγε ποτέ όχι. Δεν μπορώ να πιστέψω τι της έκανε. Αυτό το «αχ» θα με στοιχειώνει σε όλη μου τη ζωή», συνέχισε και αναφερόμενη στις αστυνομικούς στις οποίες ζήτησε βοήθεια η κόρη της είπε: «Αυτή η αστυνομικός που είδε την κόρη μου δεν φοβήθηκε να μην σπάσει κάποιο πρωτόκολλο; Βγάλε το σακάκι σου και τον βαθμό σου, μην είσαι αστυνομικός εκείνη την ώρα. Και πες «κορίτσι μου κάτσε να πιεις ένα ποτήρι νερό»».

«Γιατί οι άνδρες να μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα να πας παρατάνε κι εμείς όταν λέμε όχι να μας βρίσκουν ή βιασμένες ή σκοτωμένες ή σφαγμένες ή χτυπημένες; Πόσες γυναίκες δικαιώθηκαν; Πόσες συλληφθήκανε οι δολοφόνοι, οι βιαστές οι κακοποιητές. Πόσοι μείνανε μέσα στη φυλακή με ισόβια και τα ισόβια ήταν όντως ισόβια; Προσπαθούμε να ζητήσουμε τα αυτονόητα; Να έχουμε σεβασμό από ποιους; Σε ποια χώρα ζούμε; Σε ποια χώρα ζούμε και ζητάμε την δικαίωσή μας ως γυναίκες; Ως άνθρωποι; Θέλω να πω εγώ έχω ένα παιδάκι άρρωστο είναι 14 ετών και έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν θέλω να το στεναχωρώ και κάνω κουράγιο. Με ρωτάει. Βλέπει στο ίντερνετ, βλέπει στην τηλεόραση και το σπίτι γεμάτο φωτογραφίες της αδερφής της και με ρωτάει γιατί την αγαπούσε πολύ» υπογράμμισε.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση