HomeHL-9Αντωνία Ηλία: Στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών θα μεταφερθεί η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος

Αντωνία Ηλία: Στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών θα μεταφερθεί η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος

Η έκτη φορά που αστυνομικό κλιμάκιο ταξίδεψε στην Αγγλία για να φέρει στην Ελλάδα τη φυγόποινη πρώην ανακρίτρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Εφετείο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία, η οποία εκδόθηκε χθες το βράδυ από τις βρετανικές αρχές.

Η κα Ηλία έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 13 ετών για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών

Οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα εφετών αρμόδιο για τις εκδόσεις και κατόπιν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο και θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χθεσινή ήταν η έκτη φορά που αστυνομικό κλιμάκιο ταξίδεψε στην Αγγλία για να φέρει στην Ελλάδα τη φυγόποινη πρώην ανακρίτρια. Τις προηγούμενες φορές είτε επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της. Γι’αυτό το λόγο χθες εκτός από τους δύο αστυνομικούς που ταξίδεψαν στην Αγγλία στο κλιμάκιο συμμετείχε και ιατρός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αντωνία Ηλία είχε εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο. Όμως τελικά δόθηκε εξιτήριο και προχώρησε η διαδικασία της έκδοσης.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση