HomeΕΛΛΑΔΑΆγιοι Ανάργυροι-Η σοκαριστική μαρτυρία της φαρμακοποιού: Έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές

Άγιοι Ανάργυροι-Η σοκαριστική μαρτυρία της φαρμακοποιού: Έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φαρμακοποιού που ήταν μεταξύ αυτών που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην 28χρονη Κυριακή Γρίβα λίγο μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

«Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό να ήτανε το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο πολύ το αίμα που έφυγε τόσο γρήγορα που δεν ξέρω αν θα προλάβαιναν έστω και το παραμικρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η φαρμακοποιός μιλώντας στο Mega.

Άγιοι Ανάργυροι: «H Κυριακή έχασε όλο της το αίμα από τις μαχαιριές»

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές, καθόλου. Εγώ αυτό που μου ζητήσαν οι αστυνομικοί, ζήτησαν αιμοστατικές γάζες, γάντια, για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες. Τι να σταματήσεις τώρα με τόσες μαχαιριές που τελικά ακούστηκε ότι έγιναν, τι να σταματήσεις, που να πρωτοσταματήσεις; Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε», είπε αρχικά.

«Η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές άμεσα»

«Μου το ζητήσαν (αν έχει σφυγμό) τα παιδιά κι έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό. Βεβαίως, αυτό τα παιδιά μου το ζητήσανε, εγώ ψηλάφισα στο λαιμό και δεν είχε η κοπέλα. Όλες οι μαχαιριές θεωρώ. Η κοπέλα ήταν μπρούμυτα, δεν είδα πού ήταν, αλλά από το αίμα ήτανε…τι να σου πω, τόσο αίμα εκεί πέρα. Η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές άμεσα», είπε.

Η φαρμακοποιός στην συνέχεια περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο σημείο αμέσως μετά τη δολοφονία. «Ο δράστης ήταν ξαπλωμένος. Δεν είδα, δεν πλησίασα τον δράστη. Ήταν η κυρία η οποία είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω ακριβώς τη θέση της, η οποία έκλαιγε στην κυριολεξία. Εγώ βγαίνοντας για να φύγω άκουσα που φώναζε για την κοπέλα. Έκλαιγε, φώναζε »Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ». Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση», πρόσθεσε.

«Ήταν τόσο πολύ το αίμα που έφυγε τόσο γρήγορα…»

«Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω και μια πνοή. Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό να ήτανε το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο πολύ το αίμα που έφυγε τόσο γρήγορα που δεν ξέρω αν θα προλάβαιναν έστω και το παραμικρό», ανέφερε τέλος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση