HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ: Στις 18 Απριλίου το ευρωψηφοδέλτιο

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 18 Απριλίου το ευρωψηφοδέλτιο

Έκπληξη με Φώτη Κουβέλη, τι σχολιάζουν για δημοσκοπήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με θεματικές εκδηλώσεις, περιοδείες, ταξίδια και αποκαλύψεις ονομάτων για τις Ευρωεκλογές θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Απρίλιο, ενώ οι εσωκομματικές προκριματικές εκλογές στις 14 Απριλίου φέρνουν και ένα όνομα από τα παλιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ θα είναι ο Φώτης Κουβέλης, πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ κλπ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι θα είναι 203 στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές στις 14 Απριλίου και θα είναι αυστηρή η αξιόλογη των βιογραφικών, όπως λένε από την Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει στίγμα “κρητικό”, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πέντε μέρες στην Κρήτη και θα επισκεφθεί και τους 4 νομούς. Η επίσκεψη θα είναι με το μοντέλο «Κερατσίνι» δηλαδή θα δοθεί ο λόγος στους πολίτες, αρχής γενομένης από τα Χανιά σήμερα.

Σχολιάζοντας πάντως τις δημοσκοπήσεις, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ούτε τα μυαλά μας παίρνουν αέρα, ούτε είναι αδιάφορα τα αποτελέσματα. Παρατηρούμε ότι είναι σταδιακή η άνοδος μετά το συνέδριο και πως οι εκλογές, δεν είναι 100αρι είναι μαραθώνιος. Πιστεύουμε ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

Περιοδείες και εκδηλώσεις

Μετά την Κρήτη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση της Ομογένειας (13-14-15-16 Απριλίου) και θα συναντηθεί με ομογενειακές οργανώσεις. Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου, ο τρέχων μήνας θα περιλαμβάνει τρεις μεγάλες εκδηλώσεις που θα εστιάζουν σε ζητήματα της καθημερινότητας, όπως κράτος δικαίου, υγεία και στέγη.

Στις 18 Απριλίου αναμένεται να παρουσιαστεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά τις 18 Απριλίου – και την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, πιθανόν ο κ. Κασσελάκης να πάει Κύπρο.

Γύρω στις 20 Απρίλη, ξεκινά η «ναυτική» βδομάδα. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος θα πάει σε νησιά. Ξεκινώντας από το Καστελόριζο, θα επισκεφθεί τα Δωδεκάνησα και στη συνέχεια τις Κυκλάδες.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στις 10 Απριλίου, θα γίνει εκδήλωση για το κράτος δικαίου με τις προτάσεις του κόμματος για τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Υγεία σε νησί, μάλλον στην Κω. Παράλληλα, ακόμα δύο θεματικές εκδηλώσεις θα πραγματεύονται τα ζητήματα της Στέγης και των συνταξιούχων.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση