HomeHL-GreeceΈγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Στην Ευελπίδων για να απολογηθεί ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φωτογραφίες

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Στην Ευελπίδων για να απολογηθεί ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φωτογραφίες

Μέλη γυναικείων οργανώσεων που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο, φώναξαν συνθήματα κατά του κατηγορούμενου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό ισχυρά μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, την ίδια ώρα που συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στην 28χρονη κοπέλα.

Μέλη γυναικείων οργανώσεων που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο, φώναξαν συνθήματα κατά του κατηγορούμενου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καμία άλλη δολοφονημένη».

39xronos_anakriti___3_

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσέρχεται στην δικαστική λειτουργό με υπόμνημα στο οποίο φαίνεται να επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα με νοσηλείες στο παρελθόν. Η υπεράσπιση φέρεται διατεθειμένη να αιτηθεί από την ανακρίτρια την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Ο κατηγορούμενος για τις θανάσιμες μαχαιριές σε βάρος της πρώην συντρόφου του, καλείται να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση