HomeHL-9Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα λάθη, οι καταθέσεις και το βίντεο της δολοφονίας

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα λάθη, οι καταθέσεις και το βίντεο της δολοφονίας

Στην ανακρίτρια οδηγείται ο 39χρονος δολοφόνος - Σήμερα η κηδεία της Κυριακής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη ο 39χρονος δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων. Σήμερα θα γίνει και η κηδεία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Στο μεταξύ, όπως όλα δείχνουν μία σειρά μοιραίων λαθών οδήγησε στη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, την ώρα μάλιστα που μιλούσε με το «100» και βρισκόταν έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Από το ΑΤ απομακρύνθηκαν πέντε αστυνομικοί: Ο διοικητής, η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια και υποδιοικητής παράλληλα του Α.Τ, ο οδηγός της επόπτριας και ο 48χρονος – καταδικασμένος – φρουρός. Ολοι τους ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα τη νύχτα της δολοφονίας της Κυριακής.

Εν τη ρύμη του λόγου είπα ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί, λέει ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης

Τους λόγους για τους οποίους είπε στην 28χρονη Κυριακή ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» λίγo πριν η γυναίκα δολοφονηθεί έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, εξήγησε ο αστυνομικός που μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο. Όπως μετέδωσε την Τετάρτη το Star, ο αστυνομικός φέρεται να είπε στους ανωτέρους του ότι είπε τη φράση εν τη ρύμη του λόγου.

Στην κατάθεσή του, εξήγησε ακόμη ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος και πως δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο.

Το Star μετέδωσε ακόμη ότι πρόκειται για νεαρό αστυνομικό, περίπου 25 ετών, που βρισκόταν στη θέση από τον περασμένο Οκτώβριο.

«Σου είχα πει ότι έχω προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες» – Η ανατριχιαστική επιστολή του δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής

Στο μεταξύ, το Μega έφερε στο φως της δημοσιότητας επιστολή του 39χρονου πρώην συντρόφου της και δράστη, χωρίς να διευκρινίζεται αν την είχε λάβει η άτυχη γυναίκα.

Στην επιστολή, ο 39χρονος αναφέρει τα εξής: «Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».

«Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου, όπως μου είχες πει»
έγραφε προτού προχωρήσει στη φρικτή πράξη του.

«Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στην επιστολή.

Όλο το ντοκουμέντο της δολοφονίας της Κυριακής

Στο βίντεο, καταγράφεται ολόκληρο το τηλεφώνημα της άτυχης κοπέλας στην Άμεση Δράση, ενώ βλέπουμε το βίντεο με την επίθεση του 39χρονου στην 28χρονη Κυριακή. Το κινητό της τηλέφωνο πέφτει στο έδαφος και καταγράφονται όλα όσα ακολουθούν μετά, με την εκπομπή Live News να σημειώνει ότι έχει κοπεί το κομμάτι που ακούγονται τα ουρλιαχτά της.

Η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έγινε σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε πάει η κοπέλα για να τον καταγγείλει ότι την ενοχλούσε.

Η 28χρονη ήταν μαζί με ένα ακόμη άτομο για να κάνει την καταγγελία. Όταν βγήκε από το αστυνομικό τμήμα για καλέσει το 100 για να ζητήσει περιπολικό, τότε ήταν που ο 39χρονος βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί και να την μαχαιρώσει, στοιχείο που δείχνει ότι της είχε στήσει καρτέρι. Μετά την δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ’ ότι μάθαμε είχαν τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στον λαιμό και τον έπιασε η Αστυνομία», είχε αναφέρει στο protothema.gr μάρτυρας της δολοφονίας.

Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στην 28χρονη Κυριακή

Δύο ημέρες μετά την άγρια δολοφονία, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τη στιγμή που η 28χρονη Κυριακή πέφτει νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της. Στο βίντεο του Mega φαίνεται η στιγμή που η 28χρονη βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα ενώ μιλά στο τηλέφωνο με το 100. Η κοπέλα είναι μαζί με φίλο της, ο οποίος τη συνόδευσε στο τμήμα. Λίγο αργότερα, ο 39χρονος δράστης, τρέχει προς το μέρος της Κυριακής και της επιτίθεται με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Δείτε το βίντεο:

Οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης Κυριακής έχουν καταγραφεί στον δραματικό της διάλογο με τον τηλεφωνητή της Αμεσης Δράσης. Η κοπέλα, ενώ έχει συμφωνήσει να πάει περιπολικό στο σπίτι της για την προστασία της, βλέπει τον δράστη μπροστά της. «Χάνομαι. Είναι εδώ, έχει έρθει εδώ», λέει. Ο τηλεφωνητής τη ρωτά αν ο 39χρονος είναι εκεί, «χάνομαι», λέει το κορίτσι. Και αμέσως μετά ακούγονται φωνές «τη σκοτώνει, τη σκότωσε …». Ακολουθεί ένα ουρλιαχτό. Το τέλος της Κυριακής έχει έρθει.

«Δεν έβλεπα καθόλου τα χέρια του» – Τι κατέθεσε ο σκοπός του ΑΤ Αγίων Αναργύρων για τη δολοφονία της Κυριακής

Στο φως έρχεται η περιγραφή του σκοπού στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το τμήμα.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τη στάση της Αστυνομίας στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η κοπέλα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να απαντηθεί μια σειρά βασικών ερωτημάτων που αφορούν στις ενέργειες που έγιναν στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που ερευνάται είναι αν εκτιμήθηκε σωστά ο κίνδυνος από τους αστυνομικούς και αν έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η κοπέλα να προστατευθεί.

Ενα από τα ερωτήματα που θα απαντηθεί, είναι γιατί η αξιωματικός υπηρεσίας δεν πήρε το 100 ώστε να ανοίξει σχετική κάρτα, ενώ στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει και οι ενέργειες του σκοπού του τμήματος προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν έπραξε ως όφειλε ή αν λειτούργησε με χρονοκαθυστέρηση.

Στην κατάθεσή του ο αστυνομικός σκοπός, ο οποίος είχε υπηρεσία από τις δέκα το βράδυ ως τις έξι το πρωί της επομένης, ανέφερε ότι ένα δεκάλεπτο μετά τις 22:00 η νεαρή Κυριακή και ο φίλος της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. «Η γυναίκα μου ανέφερε ότι φοβάται κάποιο άτομο και τους παρέπεμψα στον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος, προκειμένου να επιληφθεί. Μετά από δέκα λεπτά περίπου κατέβηκαν και οι δύο, με χαιρέτησαν και απομακρύνθηκαν».

Μετά από λίγο, όπως συνεχίζει, «άκουσα τον άνδρα που συνόδευε την γυναίκα να λέει: »Τη σπρώχνει». Αμέσως βγήκα από τη σκοπιά και αντίκρισα τη γυναίκα και ένα άλλο άνδρα να βρίσκεται κολλημένος στο σώμα της από πίσω, να περπατούν αργά πλησιάζοντας προς την σκοπιά, χωρίς να βλέπω καθόλου τα χέρια του. Στη συνέχεια, ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο από τη γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι, να το τραβάει από την πλάτη της, η γυναίκα να πέφτει κάτω με το πρόσωπο και να βγάζει αίμα από το στόμα και από το σώμα της».

Στη συνέχεια, ο 39χρονος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του και αυτοτραυματίστηκε. «Αστραπιαία, ο άνδρας αυτός με το μαχαίρι που κρατούσε, το έστρεψε στον εαυτό του, αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και αιμορραγούσε. Κρατούσε ακόμα το μαχαίρι, αλλά με το πόδι μου το κλώτσησα μακριά για να προστατεύσω όσους ήταν δίπλα μου, καθώς και τον εαυτό μου».

Αμέσως μετά, αστυνομικοί συνάδελφοί του που ήταν στον πρώτο όροφο του αστυνομικού τμήματος, κατέβηκαν κάτω: «Μετά από λίγο προσήλθε σταθμός του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας, ενώ μετέφεραν τον δράστη στο νοσοκομείο. Άλλο κάτι δεν έχω να προσθέσω».

Εμπλοκή του αρχιφύλακα στο φυλάκιο σε εγκληματική οργάνωση

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ο 48χρονος αρχιφύλακας, που ήταν στο φυλάκιο τη νύχτα της δολοφονίας της Κυριακής, εμπλέκεται σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για πλαστογραφίες και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα, μαζί με άλλα άτομα.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης και τέθηκε σε διετή διαθεσιμότητα. Προσέφυγε στο Εφετείο και το 2021 ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκισή του. Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας και έμεινε 12 μήνες. Το 2023 πήρε βούλευμα για αποφυλάκιση.

Με συνεχείς ενστάσεις στα πειθαρχικά, όταν αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην αστυνομία. Ο φάκελός του παρέμεινε ανοιχτός, ώσπου πριν από μερικές ημέρες καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο και ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία της απόταξης.

Πώς περιγράφει τη δολοφονία ο φίλος της Κυριακής που τη συνόδευσε στο Α.Τ. – Όλη η κατάθεσή του

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον φίλο της που τη συνόδευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, λίγο πριν η κοπέλα σκοτωθεί από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, που έπεσε πάνω της με μαχαίρι και τη δολοφόνησε.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς δείχνει όσα προηγήθηκαν το μοιραίο βράδυ. Ο νεαρός άντρας ήταν παλαιότερα σε σχέση με την Κυριακή και δεν είχαν καμία επαφή. Η πρώτη τους επικοινωνία έγινε στις 25 Μαρτίου 2024, μέσω Facebook και κανόνισαν να βρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα σε καφετέρια των Αγίων Αναργύρων, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για τον χωρισμό της με τον 39χρονο.

Πώς περιέγραψε τη σχέση της με τον 39χρονο

Η Κυριακή μίλησε στον φίλο της για τον χωρισμό της με τον άνθρωπο που τη σκότωσε. «Μου είπε ότι είναι χωρισμένη από την σχέση της εδώ και 2 μήνες, γιατί δεν περνούσε καλά», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι δυο τους κανόνισαν να βρεθούν και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η 28χρονη αποφάσισε να πει περισσότερα για τα προβλήματα στη σχέση της. «Μου είπε ότι χώρισε γιατί το άτομο που είχε σχέση, γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός, ενώ μερικές φορές, όπως μου διηγήθηκε έφευγε και από το σπίτι. Μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση και την είχε ανακαλέσει», κατέθεσε.

Ο φίλος της Κυριακής περιέγραψε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν τη στιγμή της δολοφονίας. Οι δυο τους βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα σε καφετέρια. Στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι με το αυτοκίνητό μου.

«Λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε η Κυριακή, χωρίς να ξέρω πού ακριβώς, ένα άνδρα με μία άσπρη μοτοσυκλέτα. Μόλις τον είδε η Κυριακή μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν. Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός», είπε. Οι δυο τους ξεκίνησαν για το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση»

Η Κυριακή και ο φίλος της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Η 28χρονη θέλησε να μπει μόνη της στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και κάλεσε τον φίλο της να περιμένει απέξω.

Η κοπέλα μίλησε με γυναίκες αστυνομικούς. «Δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που μπορούσα να ακούσω, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση, αλλά η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο, η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση. Όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της ήταν έξω από το σπίτι, εξηγώντας πού βρίσκεται και η ίδια.»

«Πήδηξε πάνω της και άρχισε να τη χτυπάει με μαχαίρι»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του φίλου της Κυριακής για τη στιγμή της δολοφονίας. «Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η Κυριακή, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι», κατέθεσε.

«Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι», θυμάται. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν κατάφερε να συνέλθει, ο φίλος της Κυριακής την είδε χωρίς της αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. «Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε», είπε στην κατάθεσή του.

Ο ίδιος εκτιμά ότι ο δράστης τους ακολούθησε χωρίς να το καταλάβουν. «Εγώ δεν ήξερα καλά τους δρόμους, θεωρώ ότι αυτός κινούμενος με μηχανή μας ακολούθησε, χωρίς να τον καταλάβουμε», ανέφερε.

ΠΟΑΣΥ για δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεν μπορεί να φταίνε μονίμως οι αστυφύλακες και οι τροχονόμοι – Είμαστε με την κοινωνία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμημα Αγίων Αναργύρων, από τον πρώην σύντροφό της.

Την ώρα που «ξηλώθηκαν» ο διοικητής και τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, η Ομοσπονδία- αφού εκφράζει «τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης Κυριακής», αναφέρει ότι έχει «χρέος τόσο απέναντι στη κοινωνία όσο και στους αστυνομικούς που εκπροσωπεί, να μιλήσει ξεκάθαρα και δυνατά και ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

«Ας καλέσει επιτέλους ο κ. Εισαγγελέας και τα ηγετικά στελέχη να ερωτηθούν τι γνωρίζουν επί όλων αυτών και τι πραγματικά φταίει; Διότι δεν μπορεί να φταίνε μονίμως οι αστυφύλακες και οι τροχονόμοι… Θυμίζουμε, γιατί έχουμε χρέος. Από το καλοκαίρι πέρυσι, στη Νέα Φιλαδέλφεια νεκρός φίλαθλος, στη Νίκαια νεκρός αστυνομικός από χούλιγκαν, στη Θεσσαλονίκη νεκρός αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) σε καφετέρια, μεσοτοιχία με αστυνομική υπηρεσία και τώρα δυστυχώς στους Αγίους Αναργύρους, γυναικοκτονία και μάλιστα στη είσοδο του »σπιτιού» μας!» συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Είναι σαφές δε, ότι οι υπηρεσιακές παραλήψεις – ευθύνες θα αναζητηθούν και θα καταλογισθούν από το κ. Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, όμως, η Π.Ο.ΑΣ.Υ. έχει χρέος τόσο απέναντι στη κοινωνία όσο και στους αστυνομικούς που εκπροσωπεί, να μιλήσει ξεκάθαρα και δυνατά και ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Ζητούμε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας -αφού πλέον δεν έχουμε λάβει τις αναγκαίες απαντήσεις σε σωρεία αναφορών και εγγράφων μας από τους αξιωματούχους της Ελληνικής Αστυνομίας- ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑ για το ποιος ή ποιοί ευθύνονται που:

1) Τα Αστυνομικά Τμήματα «λειτουργούν» με το 1/3 της προβλεπόμενης αστυνομικής δύναμης;

2) Πολλά Τμήματα Ασφαλείας δεν έχουν αστυνομική δύναμη με αποτέλεσμα, ειδικά στη Δυτική Αττική, να κλείνουν στις 10 το βράδυ;

3) Παραμένει «κρατικό μυστικό» πόσα περιπολικά της Άμεσης Δράσης καλύπτουν την Αττική συνολικά και πόσα θα έπρεπε να καλύπτουν επαρκώς και με ασφάλεια την πρωτεύουσα της χώρας και γενικότερα το Λεκανοπέδιο με το μισό πληθυσμό της χώρας, όπου υπηρετεί περίπου το 50% της αστυνομικής δύναμης;

Ας καλέσει επιτέλους ο κ. Εισαγγελέας και τα ηγετικά στελέχη να ερωτηθούν τι γνωρίζουν επί όλων αυτών και τι πραγματικά φταίει; Διότι δεν μπορεί να φταίνε μονίμως οι αστυφύλακες και οι τροχονόμοι…

Θυμίζουμε, γιατί έχουμε χρέος. Από το καλοκαίρι πέρυσι, στη Νέα Φιλαδέλφεια νεκρός φίλαθλος, στη Νίκαια νεκρός αστυνομικός από χούλιγκαν, στη Θεσσαλονίκη νεκρός αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) σε καφετέρια –μεσοτοιχία με αστυνομική υπηρεσία και τώρα δυστυχώς στους Αγίους Αναργύρους, γυναικοκτονία και μάλιστα στη είσοδο του «σπιτιού» μας!

Ανέλαβε κάποιος την ευθύνη;

Σκέφτηκε κάποιος έστω για μια στιγμή να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ; Να αναλάβει την ευθύνη;

Κρίμα! Θα σας το πούμε ευθέως: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση