HomeHL-9Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στην 28χρονη Κυριακή – Δείτε βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στην 28χρονη Κυριακή – Δείτε βίντεο

Ο 39χρονος δράστης τρέχει προς το μέρος της και της επιτίθεται με μαχαίρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε η 28χρονη Κυριακή η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Στο βίντεο του Mega φαίνεται η στιγμή που η 28χρονη βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα ενώ μιλά στο τηλέφωνο με το «100». Η κοπέλα είναι μαζί με φίλο της, ο οποίος τη συνόδευσε στο τμήμα. Λίγο αργότερα, ο 39χρονος δράστης, τρέχει προς το μέρος της Κυριακής και της επιτίθεται με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Δείτε το βίντεο:

Ο διάλογος της Κυριακής με την Άμεση Δράση

Δευτερόλεπτα πριν δεχθεί την επίθεση που έκοψε το νήμα της ζωής της, η κοπέλα είχε περιγράψει στο τηλέφωνο στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης τους φόβους της από το γεγονός ότι είχε εντοπίσει τον πρώην σύντροφό της να της έχει στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η κοπέλα κάλεσε το «100» βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Στον διάλογο που έχει καταγραφεί η κοπέλα έχει πει τα στοιχεία της και το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Ο διάλογος με τον τηλεφωνητή έχει ως εξής:

Τηλεφωνητής: Να στείλω περιπολικό στο σπίτι σας για τον πρώην;

Κυριακή: Όχι είμαι στο τμήμα και θέλω να πάω σπίτι και φοβάμαι να πάω μόνη μου. Τον είδα περιμένει έξω από την πόρτα.

Τηλεφωνητής: Ωραία, το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω άμα θέλετε στο σπίτι σας.

Κυριακή: Ωραία, στείλτε στο σπίτι μου.

Τηλεφωνητής: Σε ποια οδό;

Κυριακή: Αριστοφάνους

Ακολουθεί διάλογος για το πού βρισκόταν η κοπέλα, ώσπου εκείνη ακούγεται να λέει: Χάνομαι, έχει έρθει εδώ. Ο τηλεφωνητής τη ρωτά αν ο πρώην είναι κοντά της. Η Κυριακή λέει ναι. Ο φόβος της είναι εμφανής στη φωνή της. «Τη σκότωσε, τη σκοτώνουν….» ακούγονται φωνές στη συνέχεια.

Ακούστε το ηχητικό:

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση