HomeHL1-GreeceΆγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της Κυριακής με την Άμεση Δράση – Χάνομαι, λέει η κοπέλα έχοντας δει τον δολοφόνο της

Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της Κυριακής με την Άμεση Δράση – Χάνομαι, λέει η κοπέλα έχοντας δει τον δολοφόνο της

Θα στείλω αν θέλετε περιπολικό στο σπίτι σας, τα περιπολικά δεν είναι ταξί,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης Κυριακής έχουν καταγραφεί στον δραματικό της διάλογο με τον τηλεφωνητή της Αμεσης Δράσης. Η κοπέλα, ενώ έχει συμφωνήσει να πάει περιπολικό στο σπίτι της για την προστασία της, βλέπει τον δράστη μπροστά της. «Χάνομαι. Είναι εδώ, έχει έρθει εδώ», λέει. Ο τηλεφωνητής τη ρωτά αν ο 39χρονος είναι εκεί, «χάνομαι», λέει το κορίτσι. Και αμέσως μετά ακούγονται φωνές «τη σκοτώνει, τη σκότωσε …». Ακολουθεί ένα ουρλιαχτό. Το τέλος της Κυριακής έχει έρθει.

Νωρίτερα, την απάντηση ότι τα περιπολικά δεν είναι ταξί πήρε από τον τηλεφωνητή της Αμεσης Δράσης η 28χρονη Κυριακή. Ο ίδιος, πάντως, της είπε ότι θα μπορούσε να στείλει περιπολικό στο σπίτι της να εποπτεύσει και η κοπέλα είχε απαντήσει θετικά. Δευτερόλεπτα πριν δεχθεί την επίθεση που έκοψε το νήμα της ζωής της, η κοπέλα είχε περιγράψει στον αστυνομικό της Αμεσης Δράσης τους φόβους της από το γεγονός ότι είχε εντοπίσει τον πρώην σύντροφό της να της έχει στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η κοπέλα κάλεσε το 100, βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Στο διάλογο που έχει καταγραφεί η κοπέλα έχει πει τα στοιχεία της και το σημείο στο οποίο βρισκόταν. Όπως αποδείχθηκε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της είχε ξεκινήσει. Ο διάλογος με τον τηλεφωνητή έχει ως εξής:

Τηλεφωνητής: Να στείλω περιπολικό στο σπίτι σας για τον πρώην;

Κυριακή: Όχι είμαι στο τμήμα και θέλω να πάω σπίτι και φοβάμαι να πάω μόνη μου. Τον είδα περιμένει έξω από την πόρτα.

Τηλεφωνητής: Ωραία, το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω άμα θέλετε στο σπίτι σας.

Κυριακή: Ωραία, στείλτε στο σπίτι μου.

Τηλεφωνητής: Σε ποια οδό;

Κυριακή: Αριστοφάνους

Ακολουθεί διάλογος για το πού βρισκόταν η κοπέλα, ώσπου εκείνη ακούγεται να λέει: Χάνομαι, έχει έρθει εδώ. Ο τηλεφωνητής τη ρωτά αν ο πρώην είναι κοντά της. Η Κυριακή λέει ναι. Ο φόβος της είναι εμφανής στη φωνή της. «Τη σκότωσε, τη σκοτώνουν….» ακούγονται φωνές στη συνέχεια. Μετά ένα ουρλιαχτό. Το κορίτσι αφήνει την τελευταία του πνοή έξω από το αστυνομικό τμήμα, την ώρα που μιλούσε με την Άμεση Δράση. Κανένας δεν στάθηκε δυνατό να τη βοηθήσει.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση