HomeHL-GreeceΓιάννης Γιοκαρίνης: Ανακαλεί την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία η σύζυγός του

Γιάννης Γιοκαρίνης: Ανακαλεί την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία η σύζυγός του

Σε δήλωσή της η σύζυγός του Γιάννη Γιοκαρίνη υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά ότι αυτός δεν τη χτύπησε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε σε βάρος του Γιάννη Γιοκαρίνη ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του, ο τραγουδιστής διαπληκτίστηκε μαζί της και στη συνέχεια επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, που μπήκε μπροστά και απέτρεψε την επίθεση κατά της 46χρονης γυναίκας. Εν συνέχεια, η σύζυγος του δράστη τον κατήγγειλε στο ΑΤ Καλλιθέας.

Σε δήλωσή της υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά ότι αυτός δεν τη χτύπησε.

Στη συνέχεια η ίδια, όπως ισχυρίστηκε κάλεσε την αστυνομία και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.

«Έχει γίνει η τρίχα τριχιά»

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δημοφιλής τραγουδιστής φέρεται να έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του Σοφία Μιχαλοπούλου, απειλώντας την. Στη συνέχεια, η σύζυγός του τον κατήγγειλε στις Αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η σύζυγός του βρέθηκε στα δικαστήρια, κάνοντας ένα ξέσπασμα προς τους δημοσιογράφους.

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες στο σπίτι σας; Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει και βγαίνανε λίγο τα ντεσιμπέλ προς τα έξω, και πήρα τηλέφωνο για να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά. Ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με χτύπησε, ότι, ότι… Και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα. Τίποτα δε ζητάω. Τι να ζητήσω; Δεν έχει γίνει τίποτα. Να μας βγάλετε από τα μανταλάκια» είπε χαρακτηριστικά.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση