HomeΕΛΛΑΔΑΆννα Κορακάκη: Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία

Άννα Κορακάκη: Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία

«Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση» έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram η Άννα Κορακάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, με ανάρτησή της στο Instagram, έκανε γνωστό πως ορκίστηκε και της απονεμήθηκε ο βαθμός της Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία.

Στην ίδια ανάρτηση, η Άννα Κορακάκη αναφέρει πως, παρόλο που θα επιτελεί χρέη αξιωματικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα στα αθλήματα, που έχει διακριθεί.

«Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Άννα Κορακάκη: Η ανάρτησή της

«Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση, μετά την ένταξη των μεταλλιούχων Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ένδοξων ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.

Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη».

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση