HomeΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Ο Τραμπ δημοσίευσε εικόνα με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δημοσίευσε εικόνα με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα

Η απάντηση από την πλευρά του πλανητάρχη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σφοδρές αντιδράσεις στους Δημοκρατικούς προκάλεσε βίντεο που κοινοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο φαίνεται ένα φορτηγό να φέρει φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Τραμπ ότι υποκινεί συστηματική τη βία ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Οπως αναφέρει το Axios, ο Τραμπ ανάρτησε το βίντεο στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social την Παρασκευή.

Το βίντεο δείχνει δύο διερχόμενα φορτηγά στο δρόμο, και τα δύο καλυμμένα με αμερικανικές σημαίες. Στο δεύτερο φορτηγό αναγράφεται η φράση «Trump 2024», ενώ στο πίσω μέρος του οχήματος υπάρχει η φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του.

Οπως αναγράφεται στη λεζάντα, το βίντεο έχει γυριστεί στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης την Πέμπτη, τη μέρα δηλαδή που ο πρώην πρόεδρος βρέθηκε στην κηδεία αστυνομικού.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Μπάιντεν, Michael Tyler, δήλωσε στο CNN ότι «ο Τραμπ υποκινεί τακτικά την πολιτική βία και είναι καιρός οι άνθρωποι να τον πάρουν στα σοβαρά – ρωτήστε τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου που δέχθηκαν επίθεση προστατεύοντας τη δημοκρατία μας στις 6 Ιανουαρίου».

lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση