HomeHL-925 συλλήψεις μέσα σε έξι μέρες – Ανάμεσά τους 3 ανήλικοι

25 συλλήψεις μέσα σε έξι μέρες – Ανάμεσά τους 3 ανήλικοι

Τα αποτελέσματα των αστυνομικών δράσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

25 συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης μέσα σε έξι μέρες ενώ ανάμεσα στις συλλήψεις είναι και 3 ανήλικοι.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικές δράσεις έγιναν για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι από τις 22 έως τις 28 Μαρτίου.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, έρευνες σε οικίες καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις -κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση με ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο της μέθης των οδηγών και τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων που σχετίζονται με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:

ελέχθησαν 3.840   άτομα και  3.326 οχήματα,

  • βεβαιώθηκαν 750 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τις οποίες  οι  62 αφορούσαν  μέθη    και  επιπλέον   11  λοιπές παραβάσεις,
  • προσήχθησαν 63 άτομα,
  • συνελήφθησαν 25 άτομα από τα οποία τέσσερεις (3) ανήλικοι.

Οι συλλήψεις αφορούσαν παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, Παραβάσεις του  Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  ηχορύπανση,  κ.α.

Κατασχέθηκαν 2 όπλα, 12 φυσίγγια, 22,8 γραμμάρια κάνναβης, 0,6 γραμμάρια κοκαΐνης, διαρρηκτικά  εργαλεία και ΙΧΦ αυτοκίνητο .

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, όσο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση