HomeHL-9Εορτασμός 25ης Μαρτίου: Κοσμοσυρροή στο Ηράκλειο για την μαθητική παρέλαση

Εορτασμός 25ης Μαρτίου: Κοσμοσυρροή στο Ηράκλειο για την μαθητική παρέλαση

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε και στο Ηράκλειο η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου, οικογένειες και μικρά παιδιά, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση.

parelash2

Η μαθητική παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και πέρασε από τους εξής δρόμους:

Ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, συνέχεια προς πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, οδό Έβανς (αριστερά μεγάλη Έβανς) και ολοκλήρωση στην Καινούρια Πόρτα (Καμάρες, εξωτερικά των τειχών – Είσοδο Κηποθέατρου «Ν. Καζαντζά -ης»).

Παρέλασαν τα ακόλουθα τμήματα: Της Φιλαρμονικής του Δήμου, των Αναπήρων Πολέμου, Παλαιών Πολεμιστών της Εθνικής Αντίστασης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σώμα Νοσηλευτικής, Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών – Ναυαγοσωστών), της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ηρακλείου, του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου, του Σωματείου Ποντίων ‘‘Εύξεινος Λέσχη’’ Ηρακλείου, του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου, του Συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού «Η Αρτεμισία», του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης «Ο Άγιος Πολύκαρπος», του Συλλόγου Θρακιωτών Κρήτης, του Συλλόγου Πελοποννησίων Κρήτης «Μωριάς», του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης, του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ηρακλείου, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, του Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου, του ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου, του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ηρακλείου, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων, του Εσπερινού Γυμνασίου, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γενικών Ενιαίων Λυκείων, του Καλλιτεχνικού Σχολείου, του Εσπερινού Λυκείου, των ΕΠΑ.Λ., του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ηρακλείου, των Στρατιωτικών Τμημάτων.

Στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα θα γίνει η επίσημη υποστολή της σημαίας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση