HomeHL-9Ερωτηματολόγιο από το Δήμο Ηρακλείου για τα προβλήματα μετακίνησης των Δημοτών στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Ερωτηματολόγιο από το Δήμο Ηρακλείου για τα προβλήματα μετακίνησης των Δημοτών στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Διαβάστε και συμπληρώστε για καλύτερες μετακινήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στα Ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας με τίτλο ΕΙΤ Challenge My City και SPINE –HORIZON απέστειλε επιστολή σε Δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του Ηρακλείου, όπως την Περιφέρεια, τα Πανεπιστήμια, το Αστικό ΚΤΕΛ, τον ΕΦΚΑ κ.α, προκειμένου να αναρτηθεί στους χώρους τους αφίσα η οποία  παραπέμπει στη συμπλήρωση ερωτηματολογίου με κωδικό γρήγορης ανταπόκρισης (QR Code) και το οποίο  απευθύνεται στους Δημότες της πόλης.

Επίσης να διαδοθεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος  Ερωτηματολόγιο κατοίκων Δήμου Ηρακλείου σχετικά με την κινητικότητα στην πόλη (google.com) στα ηλεκτρονικά μέσα (e-mails, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κ.α) των υπαλλήλων, του κοινού εξυπηρέτησης του κάθε φορέα, ή των φοιτητών αντίστοιχα.

Στόχος είναι η καταγραφή των βασικών χαρακτηριστικών(ανάγκες, συνήθειες, επιλογές, προβλήματα) της μετακίνησης των κατοίκων στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και των απόψεων τους σχετικά με τα παρεχόμενα μέσα και τρόπους μεταφοράς. Στην επιστολή προς τους φορείς αναφέρεται ότι, η συμβολή τους στην ενημέρωση των πολιτών, με την ανάρτηση αφίσας που θα έχει οδηγίες συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου από τους Δημότες, θα είναι πολύτιμη. Τα στοιχεία θα συλλεγούν και κατόπιν θα αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων του Ηρακλείου, όσον αφορά για τις ανάγκες και τα προβλήματά τους αναφορικά με την μετακίνησή τους στην πόλη.

Υπεύθυνη Υπηρεσία για το έργο SPINE από το Δήμο Ηρακλείου είναι η διεύθυνση προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και αρμόδιο το τμήμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση