HomeHL-9Πένθος στο Μαλεβίζι: Αναπάντεχη απώλεια του Γιάννη Άσπρη στα 35 του χρόνια

Πένθος στο Μαλεβίζι: Αναπάντεχη απώλεια του Γιάννη Άσπρη στα 35 του χρόνια

Επέστρεψε από τη δουλειά του και ένιωσε αδιαθεσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Μαλεβίζι βρίσκεται σε βαθιά θλίψη καθώς αποχαιρετά τον αντιπρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Γαζίου, τον Γιάννη Άσπρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 35 του χρόνια.

Ο Γιάννης Άσπρης, ένα αγαπητό πρόσωπο στο Μαλεβίζι και σε ολόκληρη την περιοχή, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Τσαλικάκι, αφήνοντας πίσω του τον μόλις τριών ετών γιο του, τη σύζυγό του, και την οικογένειά του να πληγώνονται βαθιά από τον απροσδόκητο χαμό του.

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει όλη την κοινότητα του Μαλεβιζίου, καθώς ο Γιάννης Άσπρης ήταν γνωστός για τη χαρούμενη διάθεσή του και τη δοτικότητά του στην κοινότητα. Ήταν ένα πρόσωπο που πάντα πρόσφερε βοήθεια σε όλους.

Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Άσπρης, μάγειρας επαγγελματίας, ένιωσε αδιαθεσία μετά την επιστροφή του στο σπίτι του από την εργασία του και ζήτησε την κλήση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Παρά την άμεση αντίδραση του ΕΚΑΒ, ο Γιάννης Άσπρης είχε ήδη φύγει από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα κενό στην καρδιά όλων όσων τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Άσπρη.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα Κυριακή 24/03 στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι στις 16.00.

433263164_8119454361402310_4763728331624977092_n-scaled

Με πληροφορίες από τη fonimaleviziou.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση