HomeHL-LifestyleEurovision: Το εύρημα για την παρουσίαση του τραγουδιού και τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας

Eurovision: Το εύρημα για την παρουσίαση του τραγουδιού και τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι έχει ενθουσιάσει τους Eurofans

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα μας έχει η φετινή Eurovision, με τους δύο ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου αλλά και τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου.

Λιγότερο από δυο μήνες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού στην Σουηδία η ελληνική συμμετοχή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με την Eurovision, τους λεγόμενους Eurofans.

Εκτός από τα στοιχήματα που κατατάσσουν την Ελλάδα στην 7η θέση οι επίσημες σελίδες των Eurofans στα social media αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα τερματίσει πρώτη στον ημιτελικό ενώ στον τελικό δίνουν το «Ζάρι» στην πεντάδα.

222222

Και όλα αυτά πριν ακόμα δούμε τις πρόβες της ελληνικής αποστολής ώστε να υπάρχει μια ιδέα για το τι θα παρουσιάσει η χώρα μας στον διαγωνισμό.

Πώς θα μεταφερθεί όμως η έντονη δυναμική του στη σκηνή της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας; Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα» η παρουσίαση θα γίνει με μονοπλάνο στη λογική που ήταν γυρισμένο το βιντεοκλίπ της «Μάντισσας».

Η κάμερα λοιπόν θα ακολουθεί τη Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές και οτιδήποτε άλλο θα κινούνται γύρω από αυτή. Σε ζωντανό πρόγραμμα αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί και χρειάζεται πολύ μεγάλη ακρίβεια για να επιτευχθεί.

 

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση