HomeΚΡΗΤΗΝέα στοιχεία στην υπόθεση της εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας ρίχνει φως στην υπόθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θρίλερ της εξαφάνισης της πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, Σανίκο Τσαούσι, στον Αλικιανό του Πλατανιά Χανίων, εξελίσσεται με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μέσω βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η Σανίκο Τσαούσι, 75 ετών και μητέρα επτά παιδιών και γιαγιά δέκα εννέα εγγονών, εξαφανίστηκε από τη μέση του δρόμου την ώρα που κατευθυνόταν στο σπίτι του τραυματισμένου γιου της, που βρίσκεται κοντά στο νεκροταφείο του χωριού. Τα αίματα που βρέθηκαν στην άκρη του δρόμου έδωσαν ένδειξη ότι κάποιος διερχόμενος οδηγός την παρέσυρε και την εξαφάνισε.

Η οικογένειά της απευθύνθηκε στο κοινό ζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της Σανίκο Τσαούσι, προκειμένου να διαλυθεί η αβεβαιότητα που βαραίνει την οικογένεια.

Ωστόσο, το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταγράφει τα γεγονότα στον δρόμο την πρωινή ώρα της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με την αναφορά της εκπομπής, ένα μπορντό όχημα και στη συνέχεια ένα γκρι ακολούθησαν την ίδια διαδρομή στο δρόμο του νεκροταφείου. Ο ιερέας του χωριού και ένας εργάτης ήταν μεταξύ των οδηγών που εντοπίστηκαν και μίλησαν στην εκπομπή.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την Σανίκο Τσαούσι στην τελευταία της εικόνα πριν εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, εμφανίζονται οι δύο κόρες της να περνούν από τον ίδιο δρόμο, αναζητώντας τη μητέρα τους.

Το νέο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αναμένεται να δώσει σημαντικά στοιχεία στην έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό της Σανίκο Τσαούσι.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση