HomeHL-TOPΣύλληψη για ψευδή καταγγελία: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Σύλληψη για ψευδή καταγγελία: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Κατήγγειλε πως τον λήστεψαν αλλά τον ... συνέλαβαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μεσημέρι της Πρασκευής 22/3 η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου προέβη στη σύλληψη ενός 23χρονου και τον σχηματισμό δικογραφίας εναντίον του με τις κατηγορίες για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση.

Ο 23χρονος έκανε ψευδείς καταγγελίες σχετικά με ένα περιστατικό ληστείας που σύμφωνα με την προανάκριση των αρχών, δεν είχε ποτέ συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο 23χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου και κατήγγειλε πως τον λήστεψαν, ότι δηλαδή του αφαίρεσαν το μπουφάν του και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα δεν ήθελε να παραδεχτεί στην οικογένειά του, ότι τα έχασε.

Οι αρχές ανέλαβαν την προανάκριση μετά από καταγγελία που δέχθηκαν σχετικά με το εν λόγω περιστατικό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός προέβη σε ψευδείς κατηγορίες, ενώ οι αναφερόμενες πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από τα στοιχεία της έρευνας.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από τις αρχές και αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις ενέργειές του ενώπιον του δικαστηρίου. Η προανάκριση συνεχίζεται, με τις αρχές να δίνουν έμφαση στην εύρεση όλων των απαραίτητων στοιχείων για την εξακρίβωση της αλήθειας και τη διασφάλιση της δικαιοσύνης.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση