HomeΚΡΗΤΗΟ Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει στην εκστρατεία «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει στην εκστρατεία «Ώρα της Γης»

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα σβήσουν τα φώτα της Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της παγκόσμιας εκστρατείας «Ώρα της Γης», που διοργανώνει η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου. Για το 2024 «η Ώρα της Γης» είναι αφιερωμένη  στα δάση, στις πολύτιμες υπηρεσίες που μας προσφέρουν και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας τους. Η Περιβαλλοντική Οργάνωση καλεί τους πολίτες να σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα από τις 20:30 έως τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει στην εκστρατεία και τα φώτα του εμβληματικού κτιρίου της Λότζια θα σβήσουν για μια ώρα από τις 20:30 έως τις 21:30.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας το 2007 , είναι μια παγκόσμια συμβολική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος , η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 180 χώρες. Η συμμετοχή συνίσταται στο ταυτόχρονο σβήσιμο του φωτισμού εμβληματικών μνημείων και κτιρίων παγκοσμίως , ως μια συμβολική ενέργεια που σηματοδοτεί τη στήριξη αρχηγών κρατών, κυβερνήσεων, τοπικών αρχόντων, οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και επιχειρήσεων , στον αγώνα για την προστασία της φύσης και την ανάσχεση της κλιματικής κρίσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση