HomeΕΛΛΑΔΑ«Φουντώνει» η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς

«Φουντώνει» η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς

Βολές Καρπόζηλου κατά Πέτρου Παππά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ κινείται η σχέση ανάμεσα στην Νέα Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς βολές κατά του βουλευτή της Κουμουνδούρου, Πέτρου Παππά εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος.

«Πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει επί της ουσίας ως ποινικούς τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για το δημόσιο πανεπιστήμιο ανοίγοντας θέμα ακόμα και διαγραφών όσων συμμετέχουν σε καταλήψεις. Χθες, ο συνήθης, πλέον, ύποπτος Πέτρος Παππάς έσπευσε να παράσχει στον πρωθυπουργό άλλοθι από τα “αριστερά”», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος.

Όπως είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, «ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ χαρακτήρισε τις καταλήψεις παράνομες πράξεις και υποστήριξε την εισβολή της αστυνομίας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα όταν υπάρχει κατάληψη», για να προσθέσει «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κύριου Κασσελάκη παίρνει διαζύγιο με την αριστερά, τις διεκδικήσεις και τα κινήματα το ξέραμε. Ότι βουλευτές του θα κάνουν τα ρεπό των πιο ακραίων της Ν.Δ. στα τηλεοπτικά πάνελ… ούτε στα πιο τρελά όνειρα του κ. Μητσοτάκη».

«Για τη Νέα Αριστερά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στηρίζουμε τις συλλογικές αποφάσεις των φοιτητών και των φοιτητριών και τον αγώνα για την υπεράσπιση του δημοσίου πανεπιστήμιου και του Συντάγματος», κατέληξε ο κ. Καρπόζηλος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση