HomeΚΡΗΤΗΤο παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε» στις σχολικές βιβλιοθήκες του Ηρακλείου

Το παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε» στις σχολικές βιβλιοθήκες του Ηρακλείου

Από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, επιθυμεί να προσφέρει  το παιδικό παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε» στα νηπιαγωγεία  και τα δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου με σκοπό τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών.

exyfyllo-paramythiou

Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι που έγραψαν οι θεραπευόμενοι – μέλη του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής της Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία  επιθυμούν  να περάσουν το δικό τους μήνυμα για την αξία της αποδοχής, της συμπερίληψης και του σεβασμού στο διαφορετικό.

synantisi-me-ton-k-beladaki

Όσα  νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία επιθυμούν να φιλοξενήσουν το παραμύθι «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε» στις σχολικές βιβλιοθήκες τους   μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω email [email protected].

Η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αποτελεί ενταγμένη πράξη στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027» με Κωδικό ΟΠΣ 6004494 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση