HomeHL-GreeceΚύκλωμα μαστροπείας: Τα μηνύματα που καίνε την 25χρονη μαστροπό

Κύκλωμα μαστροπείας: Τα μηνύματα που καίνε την 25χρονη μαστροπό

Κανόνιζε για τα λεφτά, πίεζε τις ανήλικες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η τυχαία ανακάλυψη της αδελφής μιας εκ των ανηλίκων που είχαν πέσει στα δίχτυα του αδίστακτου κυκλώματος μαστροπών οδήγησε στο ξήλωμα του νέου δικτύου εκπόρνευσης ανηλίκων με «εγκέφαλο» μια 25χρονη.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Οκτώβριο η αδελφή μιας ανήλικης, με αφορμή το γεγονός ότι η αδελφή της έλειπε συχνά τις νύχτες από το σπίτι, έψαξε το κινητό της και έπεσε επάνω σε συνομιλίες που έδειχναν τι συμβαίνει.

Αμέσως απευθύνθηκε στην αστυνομία, δείχνοντας στους αστυνομικούς τα σχετικά screen shots με τα μηνύματα, και ξεκίνησε η μεγάλη έρευνα που ανέλαβε το Ανηλίκων και οδήγησε στις συλλήψεις μελών του κυκλώματος που εκμεταλλευόταν ανήλικες.

Στα μηνύματα που έπεσαν στα χέρια της αδελφής της ανήλικης, η 25χρονη μαστροπός, η οποία είχε «ψαρέψει» τα κορίτσια σε εξόδους της και γρήγορα άρχισε την εκμετάλλευσή τους, εκδίδοντάς τες, πίεζε τις ανήλικες να της δίνουν χρήματα, λέγοντας ότι εκείνη δεν έχει γονείς και δεν έχει να φάει.

Σε ένα από τα μηνύματα για τα λεφτά, η 25χρονη μαστροπός γράφει στην ανήλικη: «Πάρε 150 εσύ, 150 η … (αναφέρει το όνομα άλλης ανήλικης-θύματος)», με την ανήλικη να αντιδρά και να της λέει ότι είναι άδικο να βγάζει εκείνη, η μαστροπός δηλαδή, 100 ευρώ.

minimata-kiklmoma-4_1a

Στη συνέχεια της συζήτησης, η 25χρονη μαστροπός φέρεται να πιέζει συναισθηματικά την ανήλικη, λέγοντάς της ότι δεν έχει λεφτά. «Εγώ δεν έχω, φίλε, και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ @@@@@, αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς, οκ».

«Αν είναι να μείνω με 50 και να έχεις εσύ 100…», της απαντά η ανήλικη, με τη μαστροπό να επιμένει: «Εγώ με αυτά τρώω, κάνω, και αν δεν έχω και αυτά δεν τρώω και το ξέρεις!».

minima-kikloma-3a minimata-kikloma-1a

Σε άλλο μήνυμα, η μαστροπός λέει: «Εντάξει, ναι, έχετε όμως γονείς, φαΐ κ.λπ. Εγώ δεν το κάνω και το ξέρεις! Εδώ δεν το κάνω με αυτόν που θέλω. Ναι, σε σπίτι ζω, αλλά δεν με ταΐζουν».

Και σε άλλο μήνυμά της γράφει: «Σας αγαπώ και το ξέρεις, αλλά τώρα που χώρισα, ειδικά, ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα…».

Αποκαλυπτικά για το τι συνέβαινε ήταν και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει άλλο θύμα του κυκλώματος με επίσης ανήλικη-θύμα.

«Ανησυχώ. Δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η …. (κατονομάζει την 25χρονη μαστροπό) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με Αλέκο. Και δες πού καταντήσαμε» έγραφε το θύμα του κυκλώματος, με την άλλη ανήλικη να απαντά, συμφωνώντας: «Η … (κατονομάζει την 25χρονη μαστροπό) φταίει για όλα».

minima-kikloma-2a

Ο «Αλέκος», στον οποίο αναφέρεται η ανήλικη, είναι ένα από τα πρόσωπα που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά τις ανήλικες, καθώς έκλεινε επ’ αμοιβή ερωτικά ραντεβού μαζί τους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση