HomeHL-LifestyleΜπρους Γουίλις: Σας ευχαριστώ που αγαπάτε τον μπαμπά μου, έγραψε η κόρη του, Σκάουτ

Μπρους Γουίλις: Σας ευχαριστώ που αγαπάτε τον μπαμπά μου, έγραψε η κόρη του, Σκάουτ

Οι αναρτήσεις των Ράμερ και Σκάουτ, που έχει αποκτήσει με την Ντέμι Μουρ, για τα γενέθλιά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί ο Μπρους Γουίλις να δίνει τον δικό του αγώνα με την μετωποκροταφική άνοια, ζώντας μακριά από τα «φώτα», αλλά η οικογένειά του, δημοσιεύει κατά καιρούς, φωτογραφίες του.

Ανήμερα των γενεθλίων του, η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ και οι δύο από τις κόρες τους, Ράμερ και Σκάουτ, του ευχήθηκαν μέσα από φωτογραφίες με τον ίδιο, στα social media.

Αρχικά, η Ράμερ Γουίλις έγραψε για τον πατέρα της: «Μπαμπά, το να σε αγαπάω είναι τέτοιο δώρο. Είσαι ο πιο αστείος, ο πιο τρυφερός, ο πιο γοητευτικός, ο πιο ανόητος, ο πιο ταλαντούχος και μαγικός μπαμπάς. Κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες σήμερα το πρωί, γεμίζω με βαθύτατη ευγνωμοσύνη που επιλέξαμε να περάσουμε αυτή τη ζωή μαζί. Είμαι το πρώτο σου μωρό και μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να είμαι αρκετά μικροσκοπική για να ξανακοιμηθώ στο στήθος σου, να γελάσω και να σε αγκαλιάσω. Σε αγαπώ τόσο βαθιά. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα ποτέ να έχω. Σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου, την ανοησία σου και την καρδιά σου. Η Λου σε αγαπάει τόσο πολύ. Χρόνια πολλά μπαμπάκα».

Με τη σειρά της, η Σκάουτ Γουίλις έγραψε, μεταξύ άλλων, για τον ηθοποιό: «Πόσο λίγα έχουν αλλάξει, παρόλο που έχουν αλλάξει τόσα πολλά… Ο μπαμπάς μου είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ίσως τώρα σε ένα βαθύτερο επίπεδο από ποτέ ειλικρινά. Εκτιμώ τη στοργή του και την απέραντη ελευθερία με την οποία μας αγαπούσε πάντα. Ένας τρυφερός, κυκλοθυμικός, όμορφος, άντρας, του οποίου το βάθος της αγάπης για την οικογένειά του μπορεί μόνο να γίνει αισθητό, όχι να αρθρωθεί. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιώ θα ήταν θλιβερά ανεπαρκής. Αντ’ αυτού, λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω που αγαπάτε τον μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τις ιστορίες σας για το τι σημαίνει για εσάς, είναι τόσο μεγάλο δώρο να νιώθει την αγάπη σας».

Η Σκάουτ Γουίλις επίσης ανέβασε μερικές πιο πρόσφατες φωτογραφίες με τον πατέρα της, από αυτή την περίοδο της ζωής του που περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι.

willis9u3

 

scout3093

protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση