HomeΕΛΛΑΔΑΚαιρός – Μαρουσάκης: Η πρώτη πρόβλεψη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Καιρός – Μαρουσάκης: Η πρώτη πρόβλεψη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Η μέχρι στιγμής πρόβλεψη από τον γνωστό μετεωρολόγο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι μόλις τελείωσε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η προσοχή όλων είναι στο επόμενο τριήμερο, αυτό της 25ης Μαρτίου με τον καιρό να μην είναι τόσο ευνοϊκός αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις του Κλέαρχου Μαρουσάκη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ο καιρός είναι πιθανό να χαλάσει τα σχέδια όσων έχουν κανονίσει να το περάσουν στην ύπαιθρο. Ο γνωστός μετεωρολόγος προβλέπει πως ο καιρός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι σχετικά ήπιος αλλά ανήμερα της 25ης Μαρτίου δεν προβλέπεται να παραμείνει έτσι.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής κάνει λόγο για άστατες καιρικές συνθήκες, από τις οποίες είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν και οι παρελάσεις. «Αν και ο καιρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ήπιος για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας, δεν θα συμβεί το ίδιο και για την 25η Μαρτίου, όπου τα πρώτα στοιχεία θέλουν άστατες καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως να επηρεάσουν και τις παρελάσεις. Θα περιμένουμε να δούμε και τα νεότερα στοιχεία που θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες μήπως και σταθούμε πιο τυχεροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

lifo.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση