HomeHL-WorldΙσπανία: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μπλόκο της Πολιτοφυλακής στη Σεβίλλη

Ισπανία: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μπλόκο της Πολιτοφυλακής στη Σεβίλλη

Έξι νεκροί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα φορτηγό παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε πάνω σε σημείο ελέγχου της τροχαίας και της αστυνομίας κοντά στην πόλη Λος Παλάθιος της Σεβίλλης, αφήνοντας τουλάχιστον έξι νεκρούς, εκ των οποίων οι δύο είναι αστυνομικοί. Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης γύρω στις 4:40 τα ξημερώματα στην οδική αρτηρία AP4, στη διαδρομή από την πόλη Κάντιθ προς την Σεβίλλη, αφήνοντας επίσης τρεις σοβαρά τραυματίες.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και ο έλεγχος για αλκοόλ ή ναρκωτικά ήταν αρνητικός. Για την αστυνομία οφείλεται σε απροσεξία του οδηγού. Το φορτηγό έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα στα οποία γινόταν ένας καθιερωμένος έλεγχος ρουτίνας για λαθρεμπορία ναρκωτικών και όλα δείχνουν σε λάθος του οδηγού του φορτηγού.

Δύο από τους νεκρούς είναι αστυνομικοί της Ομάδας Ταχείας Δράσης (GAR). Επιπλέον, άλλοι τέσσερις πολίτες έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη φρουροί της GAR τραυματίστηκαν σοβαρά, καθώς το φορτηγό έπεσε και πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ , μετέφερε την αλληλεγγύη του στις οικογένειές των θυμάτων μέσω ενός μηνύματος στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση