HomeHL-9Συλλήψεις στο Ηράκλειο: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα αξίας 11.000 ευρώ

Συλλήψεις στο Ηράκλειο: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα αξίας 11.000 ευρώ

Δύο Κρητικοί συνελήφθησαν για μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής 15/03 σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο ημεδαποί, που κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, σε υπαίθριο χώρο και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 547 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των €10.730, τρείς ζυγαριές ακριβείας, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Η επιτυχής επιχείρηση αυτή αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την καταπολέμηση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη στον τομέα της ναρκοπληξίας και του οπλοκατόχου στο Ηράκλειο και παραμένει στο επίκεντρο των προσπαθειών των αρχών επιβολής του νόμου.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση