HomeHL-SportsΟΦΗ: Χωρίς Τοράλ και Τοράρινσον στην πρεμιέρα των πλέι άουτ με Κηφισιά

ΟΦΗ: Χωρίς Τοράλ και Τοράρινσον στην πρεμιέρα των πλέι άουτ με Κηφισιά

Η αποστολή του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για το αυριανό (17:30) πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ της Super League με την Κηφισιά στην Αθήνα

Εκτός, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Τζον Τοράλ που δεν έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αλλά και ο τιμωρημένος Τοράρινσον.

Στον αντίποδα επέστρεψε ο Γαγιέγος που είχε εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Νέιρα, Μπρεσάν και Σημαντηράκης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή (16/3) πρεμιέρα των Play Out, όπου και θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στην Καισαριαννή.

Ο Τοράλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Τοράρινσον, ξέχωρα από τους Μπρεσάν, Νέιρα που από καιρό είχαν τεθεί νοκ άουτ.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε και Μοσκέρα.

γδφδ

Διαφήμιση
Διαφήμιση