HomeCity GuideΡεσιτάλ πιάνου του Αλέξανδρου Βασιλάκη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Ρεσιτάλ πιάνου του Αλέξανδρου Βασιλάκη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Μπετόβεν και Ρομαντισμός  

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρεσιτάλ πιάνου για τον Μπετόβεν και Ρομαντισμό θα δώσει ο Αλέξανδρος Βασιλάκης στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Ηρακλείου, την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ.

Ο νεαρός  πιανίστας από το Ηράκλειο Κρήτης Αλέξανδρος Βασιλάκης, σπουδάζει στη Γερμανία και εμφανίζεται με ένα ευρύ ρεπερτόριο μουσικής δωματίου και σόλο πιάνου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στο ΠΣΚΗ θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα για σόλο πιάνο με έργα από τον πρώιμο έως τον ύστερο Ρομαντισμό, ξεκινώντας με δύο από τις τελευταίες Σονάτες του Μπετόβεν, περνώντας από μια διασκευή του Λιστ σε Όπερα του Βάγκνερ και τέσσερα Πρελούδια του Σκριάμπιν, για να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του με την τρίτη Σονάτα του Σοπέν, έργο-σταθμό για το πιανιστικό ρεπερτόριο του 19ου αιώνα.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 12€, 10€ και 8€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 – 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30, τηλ. 2813409247)

Την ticketservices.gr,.

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση