HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

08:00-15:00 Στο Δ.Γόρτυνας, στη Γέργερη, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού Μουσουράκη και του ποιμνιοστασίου Ξημεράκη.

08:00-15:00 Στο Δ.Γόρτυνας, στη Γέργερη, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού Μουσουράκη και του ποιμνιοστασίου Ξημεράκη.

09:00-11:00 Στο Δ. Ηρακλείου στη περιοχή της Φοινικιάς, στην οδό Μάνου Κατράκη, έναντι πρώην καθέρη, στο ιδιωτικό Κτεο Γιαννακάκη, στη οδό Παναγία Μαλεβή στο Lido Soccer, στη οδό Απελλού, στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου, μεταξύ ΕΛΜΕΠΑ και Αι Γιάννη Χωστού, μέσα στο δασικό Φυτώριο, και στο Αγρόκτημα του ΕΛΜΕΠΑ.

Νομός Λασιθίου

08:00-08:30 Στο Δ. Ιεράπετρας στις περιοχές Κουπα, Αγια Παρασκευή, Κρεμαστα Μακρυλιας, Αγία Ειρήνη, Μακρυλια

08:00-14:00 Στο Δ. Ιεράπετρας στην περιοχή Μεσελεροι.

Νομός Ρεθύμνου

08:00-11:00:00 Στο Δ. Μυλοποτάμου στις περιοχές Σφακακι πέριξ φανοποιείου Δελιδακη, αρδευτικό Κισσανδρακη, στη Σκαλετα δίπλα στο ξενοδοχείο Κρέτα Σταρ, αντλιοστάσιο Ρουμελι στο Γεροποταμο, Οικοτεχνική Ρασουλη πριν το Πέραμα.

Νομός Χανίων

09:00-15:00 Στο Δ. Σφακίων, στις περιοχές Χώρα Σφακίων, Ανώπολη, Λουτρό, Άγιος Ιωάννης, Αγια Ρούμελη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση