HomeHL-TOPΝέο περιστατικό bullying στο Ηράκλειο: Βιντεοσκόπησαν τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης

Νέο περιστατικό bullying στο Ηράκλειο: Βιντεοσκόπησαν τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας ανηλίκων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό bullying που σημειώθηκε στο Ηράκλειο με θύμα μία 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν τρεις 16χρονες έστησαν… καρτέρι στην 15χρονη την ώρα που εκείνη σχολούσε από το σχολείο.

Μία από τις 16χρονες έκανε την αρχή βάζοντας τρικλοποδιά στην μαθήτρια ενώ στη συνέχεια η ίδια φαίνεται πως κρατούσε τσίλιες και εμπόδιζε τους περαστικούς που ήθελαν να σταματήσουν τον άγριο καυγά.

Οι υπόλοιπες 16χρονες χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές την άτυχη μαθήτρια προκαλώντας της τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Παράλληλα, το άγριο σκηνικό βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους – ανά στιγμές – με το υλικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Οι συλλήψεις και η εισαγγελική παραγγελία

Η 15χρονη αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκε ενημέρωσε τον πατέρα της και πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα όπου και υπέβαλαν μηνύσεις.

Άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν τις δύο 16χρονες τις οποίες και συνέλαβαν μαζί με τους γονείς τους.

Για την ώρα, διαφεύγει της σύλληψης η τρίτη 16χρονη η οποία και αναζητείται.

Οι δύο κοπέλες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της εισαγγελέας ανηλίκων η οποία παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Επίσης, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστή εξέταση για την 15χρονη η οποία αναμένεται να συμπληρωθεί στην σχετική δικογραφία.

Η εισαγγελέας άφησε ελεύθερα τα δύο κορίτσια περιμένοντας τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής έρευνας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση