HomeΚΡΗΤΗΜε μεγάλη επιτυχία οι Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ

Με μεγάλη επιτυχία οι Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ

Η δράση συνεχίζεται μέχρι τις 15 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή των εκδηλώσεων Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ –“Open Days 2024” του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Σχολεία από όλη την Κρήτη έχουν προγραμματίσει, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 11 έως 15 Μαρτίου 2024, να επισκεφθούν τις Πανεπιστημιουπόλεις Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου ώστε οι μαθητές και οι καθηγητές/συνοδοί τους να ενημερωθούν για τα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών που προσφέρει το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια των τμημάτων του. Οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές βιωματικές δραστηριότητες (επιδείξεις, πειράματα, ομαδικά δρώμενα και μαθήματα) που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτούς, από το ακαδημαϊκό, ερευνητικό και εργαστηριακό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Οι Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ –“Open Days 2024” είναι ένας επιτυχημένος θεσμός των τελευταίων ετών, που συντονίζει το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή των εθελοντών φοιτητών καθόλη τη διάρκεια της ενημερωτικής εβδομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση