HomeHL-GreeceΘεσσαλονίκη: Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι ζητά ο 55χρονος

Θεσσαλονίκη: Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι ζητά ο 55χρονος

Ο 55χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγγνώμη από το θύμα ζητάει ο άντρας που μαχαίρωσε τον μάγειρα μέσα στο ουζερί της Θεσσαλονίκης επειδή δε του άρεσε το κοντοσουβλι που του σέρβιρε.

Ο 55χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 65χρονου ομοεθνή του, πέρασε το πρωί της Τετάρτης το «κατώφλι» του ανακριτή και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει πως τέλεσε την πράξη του υπό την επήρεια μέθης, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού και δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, Λευτέρης Μπιλιώνας, ο 55χρονος έχει μετανιώσει για την πράξη του και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει επικοινωνήσει και με τον μάγειρα για να του έκφραση την λύπη του για όσα έπραξε και να ζητήσει συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε την Τρίτη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψή του, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Μαρτίου, ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών. Ο 55χρονος κατηγορείται ότι κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του 65χρονου Αλβανού μάγειρα και αφορμή φέρεται να ήταν, σύμφωνα με το θύμα, ότι δεν του άρεσε το κοντοσουβλι που του σέρβιρε, καθώς θεώρησε ότι ήταν χθεσινό. Τότε ο κατηγορούμενος άρχισε να εξαπολύει ύβρεις προς τον μάγειρα και επάνω στον καβγά τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Ο 65χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση