HomeHL-SportsΜακάνα Μπάκου: “Να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο του ΟΦΗ”

Μακάνα Μπάκου: “Να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο του ΟΦΗ”

Ο Μακάνα Μπακού μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΟΦΗ ενώ ερωτήθηκε και για το μέλλον του στο Ηράκλειο μετά το καλοκαίρι οπότε και λήγει ο δανεισμός του από την Λέγκια Βαρσοβίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γερμανός εξτρέμ μίλησε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” όπου αναφέρθηκε αρχικά στην διαδικασία των play outs.

Αρχικά ο Μακάνα Μπακού τόνισε: «Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στα play-out.

Στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτή τη διαδικασία, να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία όπως σε μερικά από τα τελευταία παιχνίδια, με Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό.

Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πραγματοποιήσουμε σπουδαίες εμφανίσεις και στη συνέχεια».

Για το αρνητικό σερί που είχε η ομάδα του Ηρακλείου, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα υπογράμμισε: «Όταν χάνεις, συνήθως υπέρ-αναλύεις.

Στην περίπτωση μας, η ομάδα είχε αρνητικές επιδόσεις, οι παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο πιστεύω αυτή τη στιγμή ξέρουμε τις δυνατότητες μας.

Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε».

Σε ότι αφορά την ώθηση που έχει δώσει η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα τόνισε: «Είναι ιδιαίτερα έμπειρος, ήταν εξάλλου ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.

Ξέρει τι να πει και τι να κάνει με εμάς. Έχουμε διατηρήσει τη νοοτροπία μας, οπότε βάσει της απόδοσης στα τελευταία παιχνίδια, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

«Καλοδεχούμενο ότι έρθει»

Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στον ΟΦΗ και μετά το καλοκαίρι, τονίζοντας πάντως ότι είναι κάτι που δεν τον απασχολεί αυτή τη στιγμή.

«Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στα παιχνίδια. Όταν φτάσουμε προς τα τελευταία παιχνίδια, θα κληθούμε να το συζητήσουμε.

Οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο είναι γρήγορες, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Επικεντρώνομαι στον ΟΦΗ και ό,τι έρθει καλοδεχούμενο», ανέφερε αρχικά ο Μπάκου και συμπλήρωσε για την προσωπική του απόδοση: «Η καλή απόδοση θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους, κάτι που επίσης θεωρώ σημαντικό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση