HomeHL-TOPΜαζί με τις συλλήψεις για μπαλοθιές έγιναν και συλλήψεις για … παράνομα σφάγια

Μαζί με τις συλλήψεις για μπαλοθιές έγιναν και συλλήψεις για … παράνομα σφάγια

Το αστυνομικό τμήμα Μεσαράς μετά από ελέγχους για πυροβολισμούς βρέθηκε μπροστά σε άλλη παράνομη πράξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια … έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς του τμήματος Μεσαράς, όταν ξεκίνησαν τους ελέγχους για μπαλοθιές σε μαγαζί κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή του δήμου Αστερουσίων. Βρέθηκαν μπροστά σε 34 σφάγια, που κρίθηκαν παράνομα εφόσον δεν έφεραν σφραγίδα.

Αναλυτικότερα, το πρωί της Δευτέρας 11/03, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς προχώρησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, όπου έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί. Ακολούθως, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στον χώρο της εκδήλωσης και στις οικίες των ύποπτων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των έρευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 30 πλήρη φυσίγγια, 55 κενά φυσίγγια, 5 μαχαίρια, μια φυσιγγιοθήκη και δύο συσκευές παραγωγής ακτινών λέιζερ. Επιπλέον, στο ψυγείο του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 σφάγια προβατοειδών, άνευ σφραγίδων αρμόδιας αρχής.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για την επιβολή των ανάλογων ποινών, σύμφωνα με το νόμο.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση