HomeHL-TOPΥπόθεση 15χρονης: «Είχα πει ψέματα στην Αστυνομία για τον πατριό μου», λέει η ανήλικη

Υπόθεση 15χρονης: «Είχα πει ψέματα στην Αστυνομία για τον πατριό μου», λέει η ανήλικη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 48χρονος Ρουμάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες εξελίξεις έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της 15χρονης από τη Βουλγαρία που γέννησε λίγες ημέρες πριν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς η ίδια μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή πως είχε πει ψέματα στις Αρχές για τον πατριό του και πως είχε συνεβρεθεί μαζί του, διαψέυδοντας κάτι τέτοιο ενώ τόνισε πως θα ήθελε να βγει έξω από τη φυλακή γιατί κρατείται άδικα.

«Θα ήθελα να βγει από την φυλακή γιατί κρατείται τζάμπα, για κάτι που είπα εγώ ψέματα», είπε χαρακτηριστικά η 15χρονη.

Συνέχισε με τον βομβαρδισμό από αποκαλύψεις καθώς είπε πως διατηρούσε σχέση με τον 48χρονο φίλο του πατριού της, με τον οποίο είχε βρεθεί ερωτικά 5 φορές και αποτελεί τον πατέρα της -λίγων ημερών- κόρης της. Εξήγησε πως ότι έγινε, συνέβη με τη θέληση της και πως ούτε η ίδια δεν ήξερε τι έκανε εκείνη την περίοδο.

Ωστόσο, στο πλατό της εκπομπής, σχολίασαν πως η 15χρονη δεν είχε πει πως συνεβρέθηκε με τον πατριό της στην Αστυνομία όπως εκείνη είπε αλλά στον φίλο του πατριού της και εκείνος το κατέθεσε στην Αστυνομία.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 48χρονος Ρουμάνος

Τον… δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 48χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 48χρονος Ρουμάνος πιθανολογούμενος πατέρα του μωρού καθώς είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της εννέα μήνες πριν οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα κατηγορείται.

Μετά το τέλος της απολογίας του ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι δύο, ο 44χρονος Ρουμάνος, λατζέρης στο επάγγελμα, που είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη το 2022 καθώς και ο 56χρονος, σύντροφος της μητέρας της 15χρονης, ο οποίος εξίσου είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της αναμένεται να απολογηθούν αύριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση