HomeHL-WorldΒρετανία: Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που έπεσε με το όχημά του στο Μπάκινγχαμ

Βρετανία: Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που έπεσε με το όχημά του στο Μπάκινγχαμ

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Aφότου ένα όχημα έπεσε πάνω στις πύλες των Ανακτόρων του Μπάκινγχαμ, στην καρδιά του Λονδίνου, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως ένας άνδρας συνελήφθη.

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

«Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα στο σημείο με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας… Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς», επισήμανε η αστυνομία του Λονδίνου σε μια ανακοίνωση.

Σε θολές εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένα αυτοκίνητο στις μπροστινές πύλες του παλατιού. Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις δηλώσεις ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε «έναν μεγάλο κρότο».

«Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπειτα από αξιολόγηση μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική βάσει του νόμου για την Ψυχική Υγεία. Το θέμα δεν αντιμετωπίζεται ως σχετικό με τρομοκρατία», αναφέρεται σε μια νεότερη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε πως κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν εντός των ανακτόρων τη στιγμή του περιστατικού και ότι πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών στις πύλες.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση