HomeHL-WorldΟχάιο: Δύο γυναίκες μετέφεραν 80χρονο νεκρό σε τράπεζα για να κάνει… ανάληψη στα χρήματά του

Οχάιο: Δύο γυναίκες μετέφεραν 80χρονο νεκρό σε τράπεζα για να κάνει… ανάληψη στα χρήματά του

Το πτώμα τοποθετήθηκε στο όχημα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ορατό στο προσωπικό της τράπεζας προκειμένου να γίνει η ανάληψη“

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πτώμα ενός 80χρονου άνδρα σε μια τράπεζα μετέφεραν δύο γυναίκες για να αποσύρουν χρήματα από τον λογαριασμό του, πριν το αφήσουν σε ένα νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr η Karen Casbohm, 63 ετών, και η Loreen Bea Feralo, 55 ετών, κατηγορήθηκαν την Τρίτη στην Ashtabula για βαριά κακοποίηση πτώματος και κλοπή από άτομο που ανήκει σε προστατευόμενη κατηγορία, σύμφωνα με τα αρχεία του δημοτικού δικαστηρίου της Ashtabula.

Η αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και της είπαν ότι δύο γυναίκες είχαν αφήσει ένα πτώμα στα επείγοντα του Ashtabula County Medical Center χωρίς να αναγνωρίσουν το πρόσωπο ή τις ίδιες. Λίγες ώρες αργότερα, η μία από αυτές επικοινώνησε με το νοσοκομείο με πληροφορίες για τον νεκρό, ο οποίος στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως ο 80χρονος Douglas Layman από την Ashtabula.

Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν την κατοικία του Layman και ήρθαν σε επαφή με τις δύο γυναίκες, οι οποίες τους είπαν ότι είχαν βρει τον Layman νεκρό νωρίτερα στο σπίτι όπου διέμεναν και οι τρεις. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι, με τη βοήθεια ενός τρίτου μη κατονομαζόμενου προσώπου, τοποθέτησαν τον Layman στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου του και οδήγησαν σε μια τράπεζα, όπου έκαναν ανάληψη “ενός άγνωστου χρηματικού ποσού” από τον λογαριασμό του.

Το σώμα του Layman “τοποθετήθηκε στο όχημα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ορατό στο προσωπικό της τράπεζας προκειμένου να γίνει η ανάληψη“, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ashtabula, Robert Stell, σε δελτίο τύπου την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η μία από τις γυναίκες διατηρούσε σχέση συμβίωσης με τον Layman για αρκετά χρόνια, ενώ η άλλη έμενε εκεί για λίγους μήνες. Οι γυναίκες είπαν ότι ήταν φυσιολογικό να παίρνουν χρήματα από τον λογαριασμό.

Η Casbohm παραπέμφθηκε σε δίκη και διατάχθηκε η κράτησή της με εγγύηση 5.000 δολαρίων, ενώ η Feralo αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη την επόμενη εβδομάδα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι συνεχίζει την έρευνα και ότι είναι πιθανές και άλλες κατηγορίες. Το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε ότι η νεκροψία για τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου του Layman μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ μήνες.

newsbomb.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση