HomeΚΡΗΤΗΤο καλύτερο πάρτι Τσικνοπέμπτης από το Μαλιώτικο Καρναβάλι!

Το καλύτερο πάρτι Τσικνοπέμπτης από το Μαλιώτικο Καρναβάλι!

Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Δήμος Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πάρτι που στήθηκε στα Μάλια το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 7 Μαρτίου 2024 έμελλε να είναι ίσως το καλύτερο που διοργανώθηκε από το Μαλιώτικο Καρναβάλι! Κάτοικοι όλων των ηλικιών και όλων των γύρω από τα Μάλια περιοχών βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και έγιναν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα. Και το πάρτι είχε από όλα: Ξυλοπόδαρους και show με μπουρμπουλήθρες, face painting για τα παιδιά, φαγητά και ποτά για όλους, εντυπωσιακή ρίψη βεγγαλικών, τον DJ Polo, Resident DJ των μεγαλύτερων clubs της Αθήνας και φυσικά ένα μεγάλο πλήθος, που χόρεψε και τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

20240307_205912

Από νωρίς που κατεύθανε το πλήθος στην πλατεία, διαφαινόταν μια όμορφη βραδιά, ειδικά αφού και ο καιρός βοήθησε χρωρίς βροχή.  Ίσα-ίσα που ο DJ Polo ζέστανε το κοινό με τη μουσική του και όλοι, ειδικά η νεολαία, διασκέδασαν με την ψυχή τους. Και φυσικά σε αποκριάτικο πάρτι δεν λείπουν οι μασκαράδες, αφού πολύς κόσμος φορούσε τις στολές περασμένων παρελάσεων. Η οργάνωση ήταν άρτια και όλοι φεύγοντας μιλούσαν για το καλύτερο πάρτι Τσικνοπέμπτης όλων των εποχών! Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Δήμος Χερσονήσου.

Και κάπως έτσι το Μαλιώτικο Καρναβάλι δίνει το επόμενο ραντεβού και κλείνει το μάτι στο Καστρινό Καρναβάλι για την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 13:00 στο κέντρο του Ηρακλείου. Με πολυεστερικά άρματα, πολλά από αυτά κατασκευασμένα στο δικό του Καρναβαλικό Εργαστήρι, και την εκρηκτική Αναστασία Γιούσεφ, να δίνει εξωτικό τόνο με το μαγευτικό χορό της, το Μαλιώτικο Καρναβάλι ανοίγει την παρέλαση του Καστρινού και αφήνει τους θεατές να αδημονούν για περισσότερα στη δική του παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου στα Μάλια. Πάμε Καρναβάλι!!!

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση