HomeHL-9Συνελήφθησαν δύο άτομα για ενδοοικογενειακή βία και κατοχή όπλου στα Χανιά

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ενδοοικογενειακή βία και κατοχή όπλου στα Χανιά

Επιχείρηση των αρχών κατά της βίας στο οικογενειακό περιβάλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο Κρητικοί συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 08/03 σε περιοχή του Δήμου Χανίων, κατηγορούμενοι για αδικήματα που συνδέονται με την ενδοοικογενειακή βία και την παράνομη κατοχή όπλου. Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων σε συνεργασία με το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας, στο οποίο εμπλέκονταν οι δύο κατηγορούμενοι. Ακόμα αναζητείται ένα τρίτο άτομο που εμπλέκεται στο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων. Οι αρχές προχωρούν στις αναγκαίες έρευνες και διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη δίκη των κατηγορουμένων, ενώ εξετάζουν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η σύλληψη αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα των αρχών στον αγώνα ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και την παράνομη κατοχή όπλων. Οι ενέργειες αυτές επιδεικνύουν τη σοβαρότητα των αρχών στον αγώνα για την προστασία των πολιτών και τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Τέλος, οι αρχές καλούν το κοινό να συνεισφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και να αναφέρει οποιαδήποτε παρόμοια περιστατικά στις αρμόδιες αρχές.

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση