HomeHL-WorldΦρίκη στην Οτάβα: Βρήκαν 6 άτομα νεκρά σε σπίτι

Φρίκη στην Οτάβα: Βρήκαν 6 άτομα νεκρά σε σπίτι

 Ανάμεσά τους 4 παιδιά «Τρομερή τραγωδία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξι άνθρωποι -μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες- βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα σπίτι στα προάστια της Οτάβα, σε μια υπόθεση που η αστυνομία ερευνά ως πολλαπλή ανθρωποκτονία και ο δήμαρχος της πόλης χαρακτηρίζει μια από τις «πιο σοκαριστικές» δολοφονίες στην ιστορία της Οτάβα.

«Τρομερή τραγωδία»

Η Ύπατη Αρμοστεία της Σρι Λάνκα στην Οτάβα επιβεβαίωσε στην Global News ότι τα δύο ενήλικα θύματα είναι υπήκοοι της Σρι Λάνκα. «Γνωρίζουμε ότι η μητέρα και ο πατέρας και των δύο είναι κάτοικοι της Σρι Λάνκα. Δεν γνωρίζουμε για την κατάσταση των παιδιών, διότι μπορεί να έχουν γεννηθεί εδώ. Δεν το γνωρίζουμε αυτό», δήλωσε η επιτροπή.

Η αστυνομική υπηρεσία της Οτάβα λέει ότι δεν πιστεύει ότι οι δολοφονίες αποτελούν πράξη «ενδοοικογενειακής βίας». Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό χαρακτήρισε τους έξι θανάτους ως «τρομερή τραγωδία». «Οι πρώτες μας αντιδράσεις είναι όλες αυτές του σοκ και του τρόμου για αυτή την τρομερή βία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Οι κάτοικοι των κοντινών σπιτιών στην Berrigan Drive στο Barrhaven, όπου η αστυνομία έκανε την ανατριχιαστική ανακάλυψη, δήλωσαν στην Global News ότι η γειτονιά είναι συνήθως ήσυχη και γεμάτη οικογένειες.

Κρατείται ύποπτος

Αστυνομικοί έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα, 06:00 της Πέμπτης στην Ελλάδα), αφότου ειδοποιήθηκαν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ύποπτο που ανακρίνεται, ενώ ένας τραυματίας έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο.

ethnos.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση