HomeΕΛΛΑΔΑΛιγνάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμα την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στη ΝΔ, απαντά σε πολλά

Λιγνάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμα την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στη ΝΔ, απαντά σε πολλά

Τι αναφέρει για τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης σε δήλωσή του στο «Πρωινό», η οποία προβλήθηκε σήμερα (7/3), ανέφερε ότι: «Ξέρετε ότι έχω επιλέξει και το τηρώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής μου στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο είτε παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης. Θα πω μόνο ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν ανήκα εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον».

Υπενθυμίζεται ότι χθες (6/3) ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι έλαβε επιστολή από τον Δημήτρη Λιγνάδη με την οποία εκφράζει την έντονη αντίδρασή του σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων:  «H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν…

«Ο κ. Κασσελάκης έχει κακούς συμβούλους και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση