HomeΕΛΛΑΔΑΑίγινα: «Η μητέρα μου δεν γνώριζε, αυτός τα έκανε όλα κρυφά»

Αίγινα: «Η μητέρα μου δεν γνώριζε, αυτός τα έκανε όλα κρυφά»

Λέει η 25χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 36χρονου Αλβανού στην Αίγινα ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της 50χρονης συντρόφου του από τα 14 της χρόνια ενώ, παράλληλα, βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν ο 36χρονος φέρεται να βίασε ξανά την 25χρονη-σήμερα-κοπέλα και αυτή αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να καταγγείλει στις Αρχές όσα περνούσε στα χέρια του πατριού της.

Η ίδια μιλά στο protothema.gr και βγάζει από το «κάδρο» των ενόχων τη μητέρα της η οποία, όπως λέει το θύμα, δεν γνώριζε όσα χυδαία έκανε πίσω από την πλάτη της ο 36χρονος.

«Η μητέρα μου δεν είχε γνώση για όλα αυτά. Δεν ήξερε τίποτα. Αυτός ο, τι έκανε το έκανε στα κρυφά. Ήταν επίμονος και ζηλιάρης κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω με παρέα και η μητέρα μου του πετούσε ‘σπόντες’ για να καταλάβει γιατί είναι έτσι.

Εγώ δεν της είχα μιλήσει γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Η μητέρα μου, πάντως, δεν γνώριζε τίποτα και δεν ξέρω καν αν το έχει μάθει γιατί έχω να τους δω από την Τρίτη το πρωί», λέει η 25χρονη η οποία αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγο προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ.

Ο 36χρονος φερόμενος ως δράστης κρατείται και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί.

Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 1505 γραμμ. κάνναβης,

– Αεροβόλο πιστόλι,

– 4 μαχαίρια,

– Το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,

– 3 ζυγαριές ακριβείας,

– τρίφτης και

– 3 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση