HomeΚΡΗΤΗΟμιλητής στο 3ο Forum του ΣΠΑΥ ο Παύλος Μπαριτάκης

Ομιλητής στο 3ο Forum του ΣΠΑΥ ο Παύλος Μπαριτάκης

Με θέμα: «Η Tεχνητή Νοημοσύνη στην Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας στην Αυτοδιοίκηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις θέσεις του σχετικά με τις προοπτικές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Πολιτική Προστασία, θα αναπτύξει ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, στη διάρκεια του 3ου FORUM του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού).

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στις 11 και 12 Μαρτίου, έχει τίτλο: «Τεχνητή Νοημοσύνη – Ανθεκτικές Πόλεις: Το Μέλλον της Αυτοδιοίκησης», με τον κ. Μπαριτάκη να είναι ομιλητής στη θεματική Ενότητα για τις: «Κλιματικά ουδέτερες πόλεις – Ο μεγάλος στόχος της νέας δεκαετίας».

Το συνέδριο γίνεται με απώτερο στόχο την ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συνεργαζόμενων φορέων και Δήμων για το πως να αντιμετωπίζουν, να προσαρμόζονται και να ανακάμπτουν από διάφορες μορφές κρίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με την κλιματική αλλαγή μέσω της ανθεκτικότητας σε φυσικές καταστροφές σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο θα μετάσχουν Δήμαρχοι και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί – μεταξύ άλλων – η υπογραφή της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τη δημιουργία του Δικτύου Δήμων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση