HomeHL-GreeceΦρίκη: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του

Φρίκη: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του

Στη Λάρισα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Γιατρός που συνελήφθη από αστυνομικούς στη Λάρισα, κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο κατηγορούμενος, ηλικίας 47 ετών, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του, μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγός του φερόμενου ως δράστη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διότι επέστρεψε την ανήλικη κόρη τους στις 2 το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης 27/2 αντί για τις 10 το πρωί, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Μετά την μήνυση της μητέρας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας. Ήταν μέσα στο σπίτι του με την ανήλικη κόρη του. Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Κατερίνης.

Το παιδί εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Το αυτοκίνητο του 47χρονου μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά για να εξεταστεί για βιολογικό υλικό. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση