HomeΕΛΛΑΔΑΆργος: Ξυλοκόπησε με γκλοπ 40χρονη έπειτα από προσπέραση

Άργος: Ξυλοκόπησε με γκλοπ 40χρονη έπειτα από προσπέραση

«Μας είπαν να προσέχουμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκάρει το νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό  στο Άργος. Όπως κατήγγειλε μια γυναίκα οδηγός, ο 45χρονος οδηγός άλλου αυτοκινήτου εξοργίστηκε για μία προσπέραση και μόλις βρήκε την ευκαιρία, της «έκλεισε» τον δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (3/3), όταν μία προσπέραση κατέληξε σε βίαιο διαπληκτισμό. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα οδηγούσε, έχοντας συνοδηγό την αδελφή της.

Όπως ισχυρίζονται οι δύο γυναίκες ο 45χρονος κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια ένα γκλοπ και χτύπησε τη συνοδηγό στο σώμα.

Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 45χρονο οδηγό, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 «Μας είπαν να προσέχουμε»

«Ξαφνικά, ενώ είμαστε στο αντίθετο ρεύμα και κάνουμε την προσπέραση, είναι αυτός δίπλα μας, μας κορνάρει και ματαιώσαμε την προσπέραση. Σταματήσαμε πιο κάτω, του λέω ‘πας καλά, θα μας σκότωνες’, μας προσπερνάει και μας κλείνει τον δρόμο. Κατεβαίνει και εκεί είναι με ένα ξύλινο γκλοπ και κατεβαίνει η αδερφή μου να του πει θα μας σκοτώσει. Εμείς δεν τον ξέραμε αλλά αυτός μας γνώριζε γιατί είναι από την περιοχή» λέει η καταγγέλλουσα στο MEGA.

«Όλοι μας είπαν ότι αυτός τέτοια κάνει και ότι είναι επικίνδυνος και να προσέχουμε. Χτύπησε την αδερφή μου και εμένα γιατί κατέβηκα να του πω ότι πήγες να μας σκοτώσεις και φωνάζεις. Επειδή είδα ότι κρατάει ρόπαλο, είπα αν με χτυπήσεις θα σε πάω με τον νόμο» πρόσθεσε.

«Ήμουν σε όλη τη διαδικασία με τα χέρια μου ανοιχτά, με ζουλήξε την πρώτη φορά με το γκλοπ στην κοιλιά, έπεσα κάτω σηκώθηκα πάλι, μετά στο στέρνο από κάτω, έπεσα πάλι κάτω. Περνούσαν αυτοκίνητα, φωνάζαμε βοήθεια, σταματούσαν λίγο αλλά κανείς δεν σταμάτησε», τονίζει.

Ο δικηγόρων των θυμάτων δήλωσε ότι «Ενημερώθηκα από τους εντολείς μου για το συμβάν, ζήτησα και έλαβα τη δικογραφία, παρακολουθώ την υπόθεση, είμαι και ‘γω έκπληκτος. Είναι ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά των γυναικών».

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση